Преподавател в ЮЗУ и учител по физическо в раглистите за съдийски наблюдатели в Първа и Втора лига

24 юни 2017 16:30   1 коментар   16513 прочита


От Българският футболен съюз определиха ранглистите за съдийските наблюдатели в Първа и Втора професионални лиги. В елита и през следващия сезон работата на реферите ще оценява доц. д-р Валери Цветков и главния мениджър на съдийската комисия Илонка Джалева. Двамата благоевградчани са в списъка от 23 - ма съдийски наблюдатели, които през сезон 2017-2018 ще бъдат на стадионите , за да следят за изявите на съдийските бригадив мачовете от елита. Зам. - декана на Факултета по педагогика в ЮЗУ Неофит Рилски доц. д-р Валери Цветков се наложи, като един от най- отговорните съдийски наблюдатели без да е бил част от реферската гилдия.

Илонка Джалева пък е бивша съдийка с много опит, както на терена, така и извън него, като съдийски наблюдател на международни мачове. В ранглистата на съдийските наблюдатели във Втора професионална лига освен обичайно заподозряния Георги Кордев вече и младия Крум Стоилов. Бившият страничен рефер ще дебютира като наблюдател във втория ни ешелон.
Стоилов има над 150 мача в А група, освен това е бил международен асистент – съдия с мачове в Лига Европа и Европейски квалификации за младежи. Крум Стоилов спечели престижното отличие “Най- добър асистент – съдия” за 2013 година. Стоилов през последната една година трупаше опит в мачове от Елитните групи за юноши.

М. Кирилов


Още за: кордев   ЮЗУ   съдии   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
25 Юни 2017 12:13 | meet women
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Знакомства только для секса, поиск анкет по каталогу по рубрикам и параметрам, советы и статьи о знакомстве в интернете http://ebanga.badcat.mobi/




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар