Празник! С 2 в 1 клуб по гимнастика Пирин Благоевград 2011 закри годината

19 декември 2017 10:45   4459 прочита


С рожден ден и Коледно тържество клуб по спортна гимнастика Пирин Благоевград 2011 изпрати календарната 2017 година. В зала гимнастика на Спортен комплекс Пирин състезатели, треньори и ръководители отпразнуваха 6- ти рожден ден, като разрязаха торта, направена специално за рождения ден на клуба. Родители, баби и дядовци станаха свидетели на уникално шоу.

Всяко дете от клуба изигра по едно съчетание, за да демонстрира всичко онова, което е научило от треньорите през годината. Най- малките се представиха на земна гимнастика, по- големите на висилка, успоредка и халки. Кулминацията настъпи при съчетанието на националния състезател Димитър Димитров, който вдигна на крака всички в залата. Томбола с награди, грамоти и лакомства за всяко дете съпътстваха Коледното тържество.

Според председателят на клуба Александър Марков, клуб Пирин Благоевград 2011 изпраща най- успешната си година. Състезатели на клуба участваха на Световно и Европейско първенство, Световни купи, Гран при, Младежка олимпиада и десетки международни турнири и разбира се на Държавното първенство по спортна гимнастика.

Сред отличниците са Димитър Димитров с 20 място на Световното първенство в Канада, Мартин Мишев с престижно участие на Младежката олимпиада в Унгария и най- малкия талант Наско Миков. Бившият състезател на клуба Димитър Бърдарски пък бе избран за Спортист № 5 на Националната спортна академия за 2017 година

Марти Кирилов


Още за: празник   гимнастика   шоу   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар