Политици се сблъскаха на терена: Ветераните на Пирин спечелиха зеления турнир „Заедно за спорта” в Благоевград

26 април 2014 13:38   3 коментара   12394 прочита


Ветераните на ОФК Пирин спечелиха провелия се днес мини-футболен турнир, организиран от ПП " Партия на зелените” под наслов „Заедно за спорта”. Състави на ПП”ГЕРБ”, БСП, „Зелените” и ветераните на орлетата се изправиха почти равен сблъсък, като естествено в крайна сметка опитът и рутината на бившите състезатели на Пирин триумфираха. Към толерантност в предстоящата кампания за евроизборите призоваха всички участници, които направиха показно как феърплея винаги трябва да възтържествува, макар и в случая на футболното игрище.

Във финалният мач старите „орлета” победиха с 3:1 състава на БСП, състоящ се предимно от членове на младежката им организация и водени от капитана им Антон Асийски.

На малкото спортно празненството се забелязаха доста популярни в града лица, както от политиката, така и от спорта. Дейно участие в мачовете взеха председателят на ОбС – Благоевград Радослав Тасков, бившият футболен съдия и бивш депутат от ГЕРБ Йордан Андонов, организаторът на турнира Андон Тодоров, общинският съветник от БСП Николай Бошкилов, а от футболните хора присъстваха- Николай Петрунов, Кирил Стойков, Иво Тренчев, Сашо Петров, Емил Равначки, Диян Велков и Антон Мангурев.


Още за: ветерани   ОФК Пирин   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
27 Април 2014 20:50 | +-
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ОФК'Пирин" го създадоха само преди няколко години, а вече и ветерани има .Ветераните, които са били на събитието са ветерани на ПФК"Пирин", който вече не съществува


27 Април 2014 22:47 | фарина
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Много тъпо!


29 Април 2014 00:42 | херата
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ветераните на Пирин..... съгласен съм защото има такива!.. Но младежите от БСП... ми прилича на Ветераните на Сан Марино???... Няма такива младежи... там са само Ветерани, а, ако има Младежи от БСП.... трябва да се освидетелстват Веднага!...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар