Пирин загуби контролата си с Банско

14 ноември 2014 17:07   3 коментара   10794 прочита


Футболистите на Пирин загубиха приятелския двубой с Банско с 2:3, игран днес на ст. Христо Ботев, поради паузата на първенството на Б група заради мача на националния отбор с Малта. Орлетата играха без оплакващите се от болки и заболявания Попев, Костадинов, Башлиев и Георгиев, както и без младежките национали Тасев и Костов.

Двата отбора отбелязаха цели три гола през първото полувреме, въпреки че чистите положение липсваха. Гостите се възползваха от една грешка в халфовата линия в 11-та минута, като Фикиин бе оставен непокрит в наказателно поле и откри резултата. Две минути по-късно Златинов върна попадение с прекрасно изпълнение от пряксвободен удар. В 24-та минута банскалии отбеляза второто си попадение, като Христо стреля, а топката се отби в Сандев и влетя в мрежата зад Бахтарлиев.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени значително, като гостите владееха повече топката и изглеждаха по-опасни в предни позиции. В 50-та минута Стоянов от Банско засече центриране с глава и за малко да отбележи. Пиринци отговориха с опасна атака, но Тошев се засуети преди да нанесе последния удар. В 72-та минута банскалии отбелязаха третото си попадение в срещата, като точен бе Иванов. Последваха два опасни пряксвободни удара за орлетата, като в първия случай отново Златинов стреля, но стражът на гостите улови, а вторият отново навести мрежата зад него, фиксирайки крайния резултат от 2:3 в полза на Банско.

 

Състав на Пирин днес: Бахтарлиев, Стоянов, Стоев, Николов, Сандев, Войнов, Павлов, Коцев, Благов, Златинов и Хаджииванов. В игра се появиха още Ганев, Траянов, Креболиев и Тошев.

Д. Христов


Още за: Пирин   контролата   Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
14 Ноември 2014 21:06 | Банско
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Само Банско! Оле-оле! Давайте козли! Мачкайте!


15 Ноември 2014 04:32 | дер
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

А на Банско защо не написахте състава? Смешници


15 Ноември 2014 18:27 | Банскалия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Какво значение има състава нали взимат заплата от данъците на Банскалий, то и в Лудогорец да не са всички от Разград хахахха. Май смешнико си ти




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар