Пирин вкара 10 гола на израелци

03 септември 2016 14:46   1 коментар   5359 прочита


Отборът на Пирин надигра с 10 израелския Макаби Явне, в контрола играна в Банско. Орлетата приключиха подготвителния лагер в зимния курорт, с убедителна победа. Футболистите на Стефан Генов пропуснаха и поне още толкова положения за гол. Дебют за Пирин записа новото попълнение Ндуйе Муйеци.

Албанецът се отличи с напористата си игра, но малко не му стигна за да запише името си сред голмайсторите. Димитър Благов откри резултата в 20 минута, след точен удар от границата на наказателното поле. В 38 минута Дани Младенов навърза цялата защита на Макаби и с левия крак покачи на 2:0. След почивката Генов смени десет състезатели, като само Муйеци остана на терена. Именно албанският нападател пропиля най- добрата възможност за гол в началото на втората част. В 52 минута Илия Димитров със задна ножица даде начало на головата серия. В рамките на 6 минути юношата на Левски направи хетрик и доведе резултата до 4:0.

Друга резерва Станислав Костов изпревари вратаря на Макаби, след центриране от ъглов удар и покачи на 5:0. В 72 минута Илия Димитров вкара шести гол за Пирин и четвърти за себе си. До края на мача Влади Златинов бе точен на два пъти и веднъж Станислав Костов за крайното 10:0. В същото време футболистите на Макаби Явне имаха епизодични прояви в полето на Пирин. След контролата орлетата се прибраха в Благоевград, в очакване на мача с Ботев Пловдив.

Д. Христов


Още за: Пирин   голове   Израел   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
04 Септември 2016 17:13 | МИТКО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ДА, НО АКО ИГРАЕХА С МАРУЛЕВО???? ВЕЛИК СИ БОТЕВ, ДАВАЙ НАПРЕД!!!!! САМО НАЕМНИЦИТЕ НА МЕНТЕТО ОТБОР !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар