Пирин търси чужденец за треньор, Васил Петров ще води отбора срещу ЦСКА 1948

04 ноември 2019 10:13   3 коментара   7116 прочита


Ръководството на ФК Пирин е вече в преговори с чуждестранни мениджъри, като е взето основното решение за профила на новия наставник, а именно той да бъде от чужбина.

Васил Петров ще поеме тренировъчния процес във ФК Пирин Благоевград през следващата седмица. Опитният специалист е картотекиран като помощник треньор в мъжкия състав и има правото да води отбора в мачовете от Втора Лига.

Петров остава на поста до назначаването на нов старши треньор. Кондиционно ще му помага ветерана в професията – Никола Кърцелски.


Още за: В. Петров   процес   ФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
05 Ноември 2019 02:21 | Goshe
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Иве, е са с тоя треньор, ке бием ЦСКА. Е оти го даржите у школата, като тоя кара децата да продават мачове. Ти затова ли доиде у Пирин да правиш алъш вериш. Не те ли е срам заради баща ти ма. Плюеш на авторитети му. Накраьо, ке те изгоним с тояги за Англия, заедно с двата изрода Попоф-травестита и Елезов-човекоподобния.


05 Ноември 2019 02:39 | Сузи
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Еий краво дебела, махай се докато е време. Ние искаме децата да играят честно а не да ги покварявате още от малки. Ти и Венко сасипвате децата ни. Съд за вас мърши долни


05 Ноември 2019 11:26 | Плач
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Срам, срам, срам!!!
Тъпи продажници. Въвличат и децата. Трябва полиграф за Петров и Попов. Жалки същества. Срам и позор за Пиринката и школата. Махайте се.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар