Пирин ще търси реванш срещу ЦСКА 1948

29 септември 2018 09:40   9 коментара   8701 прочита


ОФК Пирин ще търси реванш за тежката загубва в контролите преди старата на шампионата на Втора Лига, която бе нанесена от предстоящия съперник на благоевградчани в 9-я кръг от първенството – ЦСКА 1948. Орлетата срещат софиянци на ст Христо Ботев в неделя от 17:00.

Днес зелените направиха възстановителна тренировка след мача със Славия вчера, като за щастие от мача няма контузени и наказани. Няколко състезатели лекуват вирус, но се очаква да са на линия за важния двубой в неделя.

„Доволен съм от старанието на момчетата в мача със Славия. Още преди него ме питаха, ако имам право да избирам, къде бих пожелал победа и казах в неделя. Имаме нужда от точки, като за спокойствие, така и за самочувствие. Стремим се да играем хубав футбол и това ни интересува най-много на този етап. Мисля, че точките ще дойдат сами в следствие на това. „ заяви днес старши треньорът на пиринци Петър Златинов.


Още за: ОФК Пирин   реванш   старт   Още от: Спорт

Принтирай статия
9 коментара
29 Септември 2018 12:08 | Митко
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ти сериозно ли говориш, хубав футбол..... ЗЛАТИНОВ


29 Септември 2018 18:09 | Пирин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Луд фен съм на Пирин, милея само за Пирин, искам да споделя само че Златинов се справя добре, все пак млади момчета, и играчи играещи за без пари, ееее какво да чакаме, важно е да не изпаднем, и тези момчета да трупат мачове, а тези които само плюват не са и гледали един мач на отбора!!!!! Само Пирин, успех на отбора, и на треньора, без пари трудно се гради!!!!


29 Септември 2018 20:35 | ВЕНКО
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

пак роднина се намесва


29 Септември 2018 20:50 | Пирин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Не Венко, не съм му нито роднина, нито приятел, даже и не съм го виждал очи в очи, просто съм фен на Пирин който вижда реалността! Само Пирин!!!!


30 Септември 2018 12:33 | фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не мога да те разбера, луди фено на Пирин. За теб е ОК Пирин да се бори да не изпадне от Втора лига ? Да се бори с Кариана Ерден и с Струмска Слава Радомир. Еми извинявай, ама за мен това е скандално. Пирин не прилича на себе си и в момента е посмешище. Да не говорим, че не само първия отбор е зле, и школата и цялото управление е пълен батак. Ясно е че няма пари, но защо тогава кмета не иска да продава отбора ? Чапов иска да го купи, но кмета не ще да продава. Защо ?


30 Септември 2018 15:18 | Пирин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какво да ти кажа Фен, и аз чакам, чакам, ама и продавач, и купувач няма, а пари е ясно че няма, и за това подкрепям отбора, от играчи до треньори, трябва да ги подкрепяме, ние с теб нищо друго не може да направим!!! Само Пирин, днес аз купих 10 билета за познати които знам че нямат излишни пари за Пирин, но го обичат, и ще бъдем там да ги подкрепим, а дали ще паднем,..... важно на този етап е ДА СЕ БОРИМ ДО КРАЙ!!!!


30 Септември 2018 21:15 | exa
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

айде да ги закриват само се мъчат


30 Септември 2018 22:58 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

до Пирин,

Не е вярно, че никой не иска да купи Пирин. Чапов иска га го купи. На няколко пъти вече каза, че е готов да дава пари за Пирин, но никой не се е свързал с него за разговори. Това са негови думи от началото на тази година, когато се пусна петицията Чапов да стане собственик на Пирин. Защо камбита не иска да продава ?


01 Октомври 2018 10:47 | ПИРИН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кметчето не иска да продаде Пирин, защото общинското дружество е перфектен начин за източване на общината




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар