Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕирин ще мие срама от —лави€ с победа срещу „ерно море


16 април 2018 12:57  2 коментара   3941 прочитаќ‘  ѕирин ще търси трите точки в утрешни€ мач с „ерно море ¬арна. —лед непри€тната загуба от —лави€ в петък, орлетата имаха н€колко дни за психическо и физическо възстанов€ване, като треньорът ћилен –адуканов е убеден, че подопечните му имат сили и възможности да се справ€т с един от силните отбори в първенството.

„Ќай-важната задача след мача със —лави€ бе да възстановим играчите от натрупаната умора и напрежение. ћисл€, че се справихме, вид€хме си грешките, но вид€хме и много позитивни неща. ћисл€, че можем да се справим с „ерно море“, об€сни старши треньорът –адуканов на днешната редовна пресконференци€.

— оплаквани€ след мача са јнтон  остадинов и јнти –ени€, но се очаква и двамата да са на лини€ за двубо€, който е утре, вторник от 17:30 на ст. ’ристо Ѕотев.

„»маме си цел и ще € преследваме до край. »ма още три мача и ако ги спечелим, можем да си гарантираме м€сто в ѕърва лига по-рано от очакваното“, заключи специалистът.

ћарти  ирилов

ќще за: ќ‘  ѕирин  мач  „ерно море ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 април 2018 16:08 | SS
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

—ам не си в€рваш радукане, јко махнеш на спонсоро сина може и да стане нещо... иначе си е мазохизъм


16 април 2018 22:08 | ƒо ss
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

» кой да пусне вместо на спонсора сина като е контузен Ѕашлиев?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.