Пирин ще играе офанзивно и за победа

20 март 2015 11:47   4 коментара   6493 прочита


ОФК Пирин ще излезе за победа и да играе офанзивен футбол, заяви на днешната редовна пресконференция старши треньорът на орлетата Йордан Самоковлийски. Пиринци се изправят срещу основния претендент за промоция в А група – Локомотив Г. Оряховица утре, от 18:00 на ст. Христо Ботев.

”Уважаваме съперника и имаме респект от него и футбола, който практикува, но ние ще играем нашата си игра и ще се борим до край за победа”, категоричен бе специалистът. „Разполагаме с класни играчи, който се надявам ще покажат прословутия пирински дух и с пълно себераздаване ще надделеем”, заяви още той.

Самоковлийски не е притеснен от назначаването на един от водещите рефери в България Георги Кабаков, който според него ще се справи с мача.

Двама футболисти се оплакваха от контузии в състава на зелените през седмицата, но няма нищо сериозно и на тях ще може да се разчита в избора за 18-те от групата.

От ръководството на клуба споделиха, че срещата е класифицирана като рискова от работната група по сигурността на БФС, като ще има засилено полицейско присъствие. Очакват се около 50-тина привърженици на Локомотив да пристигнат с организиран транспорт. Цената на билетите за мача остава 2 лв., както за домакини, така и за гости.

Димитър Христов

4 коментара
20 Март 2015 12:16 | 1
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Данчо ако пак се издъниш по-добре напускай!


20 Март 2015 18:26 | зано
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дано отбора на ЛАФКА със краденото име спечели крайно време е отбора да възстанови истинското си име и няма да има проблеми Господ гледа и наказва Благоевград няма нищо общо с красивата планина която е на 21км от областният град комунстите навремето наложиха това име


20 Март 2015 22:33 | СЛАМАРО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ПАСТРЕНСКИ, ПРЕДИ ВСЕКИ МАЧ ЕДНИ И СЬЩИ ГИ РЕДИШ, А ОТБОРА Е ПЬЛНА СКРЬБ--С РАЗЛОЧ ГО ИЗТЬГУВАХТЕ..... СЕГА ЩЕ РЕМИРАТЕ, НЕ СТАВАТЕЕЕЕЕ


21 Март 2015 22:00 | LOKO
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мислех, че само в Горна Оряховица сме идиоти и пишем глупости под статиите. Сега като чета съм спокоен, явно тровенето на атмосверата и плюенето по хора които с кански мъки се опитват да направят нещо хубаво си е българска черта. Успех на Пирин.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар