Пирин продължи серията без загуби, врътна реми с Монтана

29 ноември 2015 16:24   3 коментара   5117 прочита


Пирин продължи серията бе загуби, като вече в четвърти мач остава непободен. На стадион Огоста в Монтана, домакините и орлетата направиха реми 1:1 в дербито на аутсайдерите.
Това стана в среща от 17-ия кръг на "А" група, а след нея домакините събраха 13 точки и са 9-и в класирането, докато "Орлетата" са на последната позиция с актив от 10 точки.

Отборът на Наджи Шенсой започна мача много силно и първи стигна до попадение още в 3-ата минута. Тодор Траянов вкара страхотен гол. Той опита да центрира топката от далечно разстояние, но вместо това се получи коварен удар, който влетя във вратата на Христо Иванов. В 35-ата минута обаче домакините изравниха чрез Иван Минчев. Той засече по прекрасен начин с глава центриране на Здравко Лазаров и насочи топката към горния ляв ъгъл на противниковата врата.

До края на полувремето, а и след почивката чистите положения бяха рядкост. Все пак обаче домакините имаха страхотна възможност да стигнат до успеха чрез Сергей Георгиев в 78-ата минута. Той обаче от два метра изпрати топката в аут без в ситуацията да има съпротива на вратаря.
Малко след това Георгиев вкара топката във вратата на гостите, но попадението бе отменено заради засада. В следващия кръг Пирин е домакин на Локомотив Пловдив.

Лъчо Петров


Още за: Пирин   реми   Монтана   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
30 Ноември 2015 11:19 | офк.Лафка
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Перун Кресна и Монтана Врътнали равенство . До кога ще ни заблуждават, и зад прикритието на това ГМО наречено, кой знай защо "Пирин", ще си въртят мръсните си далавери. Колко дава ДПС чрез Пеевски на иначе герберския кмет на Благоевград? Закриват работни места в единствената работеща фабрика в Благоевград, кмета ням като риба, и как иначе нали там са тези същите от ДПС! Държат хората на по 350 лева заплати, ама нали си имаме "гордостта на Пирина", само че в полите на Рила. Е какво пък толкова, ще пием по една студена Пиринска вода от Рила и ще ни олекне.


30 Ноември 2015 13:37 | Пирин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Сельо прост, моля ти се не ни занимавай със словоизлиянията си ! По дебилният ти и комплексиран начин на писане, става ясно че не си от Благоевград. Живей си в комплекси и мизерия и продължавай да мразиш и Пирин, и Благоевград, и ГЕРБ и, който още искаш. Цървул


30 Ноември 2015 14:29 | офк.Лафка
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ако това, което съм писал е лъжа, плюйте, но ако е истина, обективна, защо не ви понася ? Или за такива като вас е по-добре да живеете в лъжа а истината ви обижда и гложди .Ако е така, тогава поднасям своите извинение на всички обидени.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар