Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ѕирин отговори на провокациите на симуланта «латомир «агорчич


14 април 2018 16:20  5 коментара   7228 прочитаѕирин отговори на провокациите на симуланта «латомир «агорчич. ≈то какво написаха от клуба, без намеса

”важаеми колеги и при€тели,

¬ъв връзка със събити€та по време и след мача между ќ‘  ѕирин и ѕ‘  —лави€ вчера, категорично израз€ваме възмущението си от последвалите коментари и реакции от страна на колегите от —офи€, както и н€кои медии, които отразиха тенденциозно и некоректно случилото се на ст. ’ристо Ѕотев.

ƒесетки свидетели от резервната скамейка и длъжностните лица потвърдиха, че удар с предмет по старши треньора на гостите «латомир «агорчич не е имало. —поред сами€ него, той се е „самонаранил“. Ѕръкнал си бил в окото. Ќереално и грозно е, последвалата симулаци€ и театралност, съпроводена с лежане на игралното поле, довела до близо 5 минутно прекъсване на мача и до нагнет€ване на и без това доста нервната обстановка. ќт подобни действи€ не печели никой – нито футбола, нито самите отбори. √розни са окачеств€вани€та от страна н€кои медии, наричащи обстановката на ст. ’ристо Ѕотев с обидни думи. “емпераментните ни фенове н€мат нищо общо с ширещата се бруталност на много други такива в ѕърва Ћига.

Ќеприемливо за нас е, един старши треньор в ѕърва Ћига, да се обръща към колегите и служителите в ѕирин с неуважение и реплики, присъщи на долните дивизии в —ърби€.

Ќеприемливо е, треньор от щаба на гостите, по време на мач, да отива необезпоко€ван до допълнителни€ асистент рефер ( дама ), да го обижда и напада вербално, и това да н€ма последстви€.

Ќеприемливо е, контузен състезател на гостите, ц€ло първо полувреме да е „на гърба“ на странични€ съди€ и обиждайки и нападайки го, да търси ескалаци€ на напрежението. —ъщи€т, да „посреща“ съдиите пред съблекалн€та и отново да търси сметка и да цели сплашване.

Ќеприемливо е, по време на цели€ двубо€, човек на скамейката на отбра гост да е с включен телефон, който да звъни пронизително, и демонстративно да се говори на висок глас, за да се разбере кой точно се обажда.

ƒемонстративното атакуване на съдиите по вс€какъв начин, в крайна сметка, дадоха резултат. ≈дно погрешно отсъждане в кра€ на мача, доведе до елементарен корнер, който от сво€ страна реши крайни€ изход.

“ова не са футболни прийоми. ќ‘  ѕирин Ѕлагоевград никого не е търсил позитивен изход от ситуаци€ по подобен начин и н€ма да го прави и в бъдеще.

Ѕитката за оцел€ване бе загубена, но войната тепърва ще се печели.

ћарти »ванов

ќще за: ѕирин  коментари  колеги ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

14 април 2018 16:58 | ћечо
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

“ова не е наши€ ѕирин! “ова е ѕ”÷ за шефските синчета! ј от т€х футболисти не става! ѕогребаха ни отбора! «а това има и по един файтон зрители на мачовете!


15 април 2018 00:28 | спънджЅоб
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

ммного добре стой отбора..... селски фенове не остав€те никой да работи повече от 5-6 месеца... за какви се мислите глупаци.... че само вие харесвате и обичате ѕирин и тъпанари.... да не очаквате ѕирин да побеждава по 8 мача без загуба..... та ние сме опашкарски отбор глупациии проумейте го това че даваме контра на всеки отбор не ни прави мега добри..... тъпотиите за черното тото си ги наврете в тазъ..... кой да го еба гледа мача и с трезв акъл ще каже че наредиха мача така 2:5 хахахаххахахаха при положение че до 88ма сме 2-2 и аха ние да вкараме аха те..... ѕирин обаче играе що годе честно и почтено със поне 5 6 7 8свой футболисти..... балъци нали не мислите че ще игра€т 11 момчета от интерната и видиш ли ѕирин ще мачка всичко и всички... ае малко бъдете реалисти и свалете розовите очила и то€ сел€к с сиви€ анцунг дето метна бутилката .....да ми €деш кура балък.... не си хулиганпо то€ начин..... ѕречиш на любими€т ди отбор оливър.... тъп ли си бавноразвиващ ли си къв си..... —јћќ ѕ»–»


15 април 2018 21:54 | ...
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

—мешници!!!


16 април 2018 08:23 | жител
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ћного, много точен коментар....


16 април 2018 08:25 | жител
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ћного, много точен коментар.... [quote=спънджЅоб]ммного добре стой отбора..... селски фенове не остав€те никой да работи повече от 5-6 месеца... за какви се мислите глупаци.... че само вие харесвате и обичате ѕирин и тъпанари.... да не очаквате ѕирин да побеждава по 8 мача без загуба..... та ние сме опашкарски отбор глупациии проумейте го това че даваме контра на всеки отбор не ни прави мега добри..... тъпотиите за черното тото си ги наврете в тазъ..... кой да го еба гледа мача и с трезв акъл ще каже че наредиха мача така 2:5 хахахаххахахаха при положение че до 88ма сме 2-2 и аха ние да вкараме аха те..... ѕирин обаче играе що годе честно и почтено със поне 5 6 7 8свой футболисти..... балъци нали не мислите че ще игра€т 11 момчета от интерната и видиш ли ѕирин ще мачка всичко и всички... ае малко бъдете реалисти и свалете розовите очила и то€ сел€к с сиви€ анцунг дето метна бутилката .....да ми €деш кура балък.... не си хулиганпо то€ начин.....
ћного, много точен коментар!!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.