Пирин - Нефтохимик - втора серия

07 април 2017 09:13   4585 прочита


Отборите на Пирин и Нефтохимик откриват втората фаза то първенството по футбол на Първа професионална лига. Двата отбора играха точно преди седмица отново в Благоевград, като домакините спечелиха с 1:0. Сега орлетата и бургазлии са в една от двете четворки, на които бе разделена втората осмица, след като приключи първата фаза от шампионата. Преди три дни благоевградчани отпаднаха то турнира за купата и сега ще насочат усилията си в първенството. Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов, както и ръководството на клуба, изказаха огромните си благодарности към феновете на Пирин, които мощно подкрепиха отбора в мача с Ботев за Купата на България този вторник. Специалистът призова за такава атмосфера и в предстоящия мач с Нефтохимик.

„Идва следващия мач, вече в новия формат на първенството, който също е много важен. Дано отново бъдем едно цяло и успеем да го вземем. Продължаваме да се борим за победа във всяка среща“, обясни Радуканов.

"Въпреки контузиите на двама основни състезатели, като Старокин и Костадинов, двамата ще бъдат също в групата за мача и за тях ще се решава в последния момент", сподели треньорът. В игра за Пирин, след изтърпяно наказание, се завръща и Кристиян Кощрна. Рос Дженкинс също е възстановен след изкаран вирус. Двубоят с Нефтохимик е днес от 17:30 на ст. Христо Ботев.

Марти Кирилов


Още за: отбори   лига   фази   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар