Пирин излиза за трета поредна победа

31 октомври 2019 12:02   4 коментара   5621 прочита


ФК Пирин ще гони трета поредна победа в първенството на Втора Лига. Зелените не са без проблеми за предстоящия мача с Локомотив Горна Оряховица днес. Наказан е неизменният титуляр от началото на сезона Била Антонио, който натрупа пет картона.

С контузии са Габриел и Петров, като тяхното участие е под въпрос. С проблеми през седмицата бе и Димитър Пангев, а няма да се рискува и с нападателя Пармаковски, който вече тренира на пълни обороти с отбора.

За групата от 18 за двубоя ще се решава в последния момент.

Строгият контрол на стадиона продължава. Хора във видимо нетрезво състояние няма да се допускат на територията на съоръжението. Вратите за вход няма да бъдат отваряни на полувремето, като няма да бъде допускан повторен вход по време на срещата за излезли от периметъра привърженици.

Двубоят днес е от 18:00 на стадион Христо Ботев. Цената на билет е 4 лв., а за ученици и пенсионери – 2 лв.


Още за: ФК Пирин   първенство   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
31 Октомври 2019 20:59 | TheProducer
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Видяхме я третата поредна "победа". Срамна работа. От тотална загуба с реалността и камбитката не може се освести (апропо, за това има съветници, ако си поне с малко мозък. Но около него са алкохолизирани и тотално неадекватни калинки, които не могат да си намерят работа извън кметството и му се слагат ежедневно). Същото става и с Пирин. Живеят в техен свят, а критиката била хейт. Ми, хубаво. Видяхме ви и тази вечер...

Срамна работа или тото. И двете са отврат и много ниска топка. А тези частни охранители, редом до полицията? Все едно в милитаризирана зона отиваш, а не на стадион. Селчовци.


31 Октомври 2019 23:53 | Ехо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ива Уорън усложливо изигра тото за да може гуруту Камбитов да да изкара пари за да купи поредната порция гласове. Срам и резил


01 Ноември 2019 09:23 | Анти
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

0:5 това значи много. Мижаво писание тип Вили Елезов. Тренчев бил виновен. Кой му докара играчите..? Незнайни и слаби. С такива резултати не се прави нещо голямо. Пълна и тотална чистка от Елезов, Венко и си е. ТОВА Е ПИРИН не е училище. Ива Ива около теб търтеи а ти не ги виждаш.


01 Ноември 2019 10:24 | TheProducer
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Запознайте се с правилата непосредствено под коментарите.





Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар