Пирин иска нов начален час за реванша с Витоша

16 май 2018 14:29   6531 прочита


ОФК Пирин официално поиска промяна на часа на срещата реванш с Витоша Бистрица в Благоевград. Ето и писмото на ОФК Пирин ЕООД Благоевград до БФС.

"Във връзка с настъпването на решителната част от първенството на Първа Лига и предстоящите баражи за разпределяне на крайното класиране, бихме искали да променим началния час на срещата реванш за разпределение на 13-то и 14-то място между ОФК Пирин ЕООД Благоевград и ФК Витоша Бистрица, предвидена за 21. 05. 2018 от 17:30, за възможно най-късен час.

Предвид решителността на двубоя, зрителския интерес и високите температури по това време в Благоевград, както и очакваното затопляне според синоптиците, смятаме, че е в оптимален интерес двубоят да се проведе в по-късен час. Наясно сме, че една промяна на часа на двубоя ще наложи и промяна на часа за срещата за разпределение на 11-то и 12-то място между ФК Етър В. Търново и ФК Дунав Русе, като настоящото писмо ще бъде изпратено и до тях, с надеждата за писмен отговор и разбиране, искането ни да бъде удовлетворено.

Смятаме, че така поставената молба е в интерес на футбола и в частност най-важният му фактор – привържениците на играта и футболистите.

Марти Иванов


Още за: ОФК Пирин   реванш   витоша   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар