Пирин играе в Несебър за купата. Матушев уверен в първа победа

11 септември 2015 12:44   6 коментара   5719 прочита


Уверени в постигането на първа победа с футболистите и спортно-техническия щаб на Пирин, стана ясно днес от редовната пресконференция на старши треньора Неделчо Матушев. Орлетата излизат за първи три точки в неделя срещу Монтана от 20:00.

”Имахме доста време в изминалата пауза на шампионата за да работим върху това което ни липсваше в първите мачове – отбелязването на гола. Дано трудът ни даде продукт в този мач. Влагаме се, създаваме положения, но солта на футбола липсва. Мисля, че с малко повече шанс, този път ще се случи”, заяви старши треньора.

Той сподели още, че познава силните страни на съперника и не се притеснява от това, че в щаба им има двама треньори от Благоевград. Проблемите в Пирин идват от още недоизлекуваната контузия на Дяков и Башлиев, както и дългото отсъствие на Бергонсои. Янко Сандански бе днес картотекиран и ще може да се разчита на него в предстоящата среща.

Междувременно, днес бе теглен жребият за 1/16-та финалите от турнира за купата на България. Пирин ще гостува на Несебър край морете, в една доста тежка седмица, когато първо на 20-ти зелените гостуват на Локомотив Пловдив, в средата на седмицата играят с Несебър, а в уикенда след това са гости на Черно Море Варна. При това положение е много вероятно орлетата да направят по-продължителен лагер извън Благоевград.


Още за: Н. Матушев   точки   мачове   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
11 Септември 2015 16:19 | Бербатов
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Неделчооо къде е нападателя с който щеше да ни изненадващ


12 Септември 2015 07:55 | ?
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бербо, много си прост бе? Пише се : изненадаш или изненадваш. ...


13 Септември 2015 21:59 | МИТКО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГЛАДНИТЕ ГАРГИ, ПРОСО СЪНУВАТ ! ГАРГИ, ТРИ ТОЧКИ ВЗИМАТЕ САМО ОТ ОЩАВА, СЕНОКОС И МАРУЛЕВО ! ХАЙДЕ, БОТЕВ, "Б" ОКРЪЖНА, ТЕ ЧАКА


14 Септември 2015 09:04 | vkristovh
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Останаха около дузина наши футболисти свободни агенти, играли в миналото първенство в А група. И голяма част от тях са свързани ро някакъв начин с Югозапада - П. и Вл. Златинови, Н. Дюлгеров, М. Лахчев, А. Йошев, Др. Коцев, .А. Стоев. Имате ли информация за някой от тези футболисти?


14 Септември 2015 09:41 | Фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

За В. Златинов знам, че е без отбор! Ама тия некъдърници не го оцениха, а направи толкова много за Пирин. Той е идеалния нападател за отбора.


14 Септември 2015 09:59 | vkristovh
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Иаз мисля така...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар