Пирин Бл няма спирка - взе и двама от ЦСКА 1948

14 януари 2019 12:11   8 коментара   10728 прочита


Пирин Благоевград е много активен в последните дни на трансферния пазар.За атаката е привлечен Виктор Янев, който е нападател, но може да бъде използван и като дясно крило. 20-годишният продукт на школата на Черноморец (Бургас) е играл също така за Нефтохимик и Ботев (Ихтиман). Като юноша контузия спира пробите му в шотландски клуб. В Пирин пристигат и двама бивши футболисти на ЦСКА 1948. Това са нападателят Йоан Маринов и левият бранител Давид Стоянов. И двамата загубиха титулярните си места в столичния отбор, но особено Йоан Маринов загатна за много голям потенциал. И вкара и красиви голове.

Още 7 човека на проби от аматьорския футбол ще бъдат проверени от старши треньора Петър Златинов, пише Pirinsport.com. Първата тренировка е утре на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Орлетата вече договориха и защитниците Любомир Гуцев и Мирослав Пушкаров.

В паузата Пирин се раздели с 9 човека, като от клуба обявиха, че за нито един от тях няма да бъде правен опит да бъде връщан.


Още за: Пирин   ЦСКА   пазар   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
14 Януари 2019 12:53 | пиринец
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Стига абсурди, бре хора. Пирин има смисъл само и единствено, ако играе със собствени юноши. Сега няма пари и пак се взимат някакви клоуни.


14 Януари 2019 13:50 | тцтцц
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ТОВА Е НЕНОРМАЛНО, НЯМА ПАРИ, МЕСТНИТЕ ФУТБОЛИСТИ СИ ТРЪГВАТ, А НИЕ ВЗИМАМЕ СТРАХОТНИ МИШОЦИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ОЗНАЧАВА ПИРИН. КАПИТАНА НАПУСКА ПОСЛЕДЕН КОРАБА, Е НАПУСНА ГО, НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ, ХУБАВ ДЕН


14 Януари 2019 14:08 | жител
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Струма, смешни сте !!! За къде няма спирка Пирин??? Кой взеха Пирин ?? Допусна се да си отидат толкова играчи, влачат се някакви нови, измислени... Да, няма спирка към фалита!!!


14 Януари 2019 14:12 | Благоевграчанин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Март наближава. Трябва да се изплащат старите задължения от миналия сезон, иначе лиценз Пирин ще получи в друг век??? Ако това не се случи, следва изхвърляне... поредното!


14 Януари 2019 14:38 | Ники
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Наистина не дават шанс на фудболистити от нашата школа а привличат някакви смешници
Поне да ги освободят всички от школата да си търсят отбори. Вижда се че ПИРИН благодарение на лошо управление ще изпадне и от Б група


14 Януари 2019 15:29 | ФЕН
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Къде е МЕТОДИ СТЕФАНОВ, В ЛУДОГОРЕЦ, НЕКАДЪРНИЦИ ВСИЧКИ ГИ ИЗПУСКАТЕ БЕЗ ПАРИ, А ВЗИМАТЕ МЕНТЕТА РАЗНИ, НО ВСИЧКО Е ТОЧНО, ТАКА КАЗВА УПРАВИТЕЛЯ.


14 Януари 2019 15:54 | Миро
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Какво е това управление??? Постоянно да пускаш играчи, да разтрогват договори по взаимно съгласие???? Не е ли целта да продадеш някого, за да вземеш пари от друг клуб за него и те да влизат в касата на отбора. За какво е тази школа, и да се появи качествен, той изчезва в някаква посока, без да се вземат пари за него... Това, ако е менажиране, аз не знам какво съм...


14 Януари 2019 18:40 | ууууууу
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

С нашите данъци ще храним разни некадърници, изгонени от другите отбори. Пирин требва да съществува само с кадри от Благоевград и региона. Ако нема пари за А и Б група, ще играе във В, но да развива местни играчи - каквито такива. С тия пари, които се дават сега за професионален футбол, може да се реши наболелият проблем с мръсния въздух. Да се забрани отоплението с дърва, палети и въглища и да се раздават ваучери за ток и газ на социално слабите домакинства. Изтровихте народо.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар