Петричкият рефер Ивайло Стоянов в топ 3 на футболните съдии у нас

19 декември 2017 09:22   2 коментара   5453 прочита


Роденият в Петрич футболен съдия Ивайло Стоянов известен с псевдонима Сватбата бе избран за подгласник на рефер №1 в родния футбол Станислав Тодоров. Победителят в класацията през 2014 година, сега трябваше да се задоволи с място в Топ 3 на българските рефери. Иначе за номер 1 през изминалата година бе избран Станислав Тодоров.

Втори подгласник на Тодоров е Николай Йорданов. За най-добър асистент бе определен Мартин Маргаритов, а при дамите очаквано номер 1 стана Християна Гутева. Друг рефер от Югозапада Мирослав Иванов пък спечели наградата най-проспериращ асистент- съдия.

Миро е от Сандански е син на бившият директор на Вихрен Сандански Максим Иванов. На тържеството пък всички съдии и гости се включиха в кампанията за набиране на средства в полза на таланта на “Царско село” Кристиян Георгиев и дариха 2000 лева за лечението му.

Марти Кирилов


Още за: Ивайло Стоянов   рефер   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
19 Декември 2017 15:57 | ВилиМ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако се гласуваше със смс-и друг щеше да е най добрия съдия в страната . За сведение виж класацията за депутати


19 Декември 2017 21:39 | Ebree
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Прякора сватбата идва от там, че са толкова скрънцави, че неси пратиха сватбата а други хора им я платиха а и другото много яко е забележете Фотка е жена на свирка номер 2 в бг хухухухуууу много смях и от двамата чеп за буре не става ама аиде от нас да мине




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар