Пет минути не стигнаха на Спортика за победа в Пловдив

12 ноември 2018 10:00   3717 прочита


Отборът на Спортика Благоевград бе на крачка от победата при гостуването на стойностният отбор на Енко Пловдив. Благоевградчанки и Енко завършиха наравно 2:2, като гостите имаха преднина от два гола, а домакините изравниха в 85 минута. Това е второ поредно равенство от 2:2за Спортика, след като преди седмица приключиха по същия начин срещу Пълдин.

В 37 минута Силвия Джалева откри за Спортика, след като се възползва от грешка в защитата на Енко. Много бързо след почивката Енко стигна до дузпа, която обаче домакините пропуснаха. В 60 минута най- добрата състезателка на терена Антонина Шопска развинти за пореден път защитата на Енко и вкара за 0:2. Шопска направи за смях на няколко пъти пловдивчанки, като част от тях вече имат проблем с кръста.

В 75 минута Енко върна един гол чрез Николета Бойчева, а пет минути преди края Тея Пенкова направи 2:2. В редиците на Спортика отстъстваше Вени Дони Сърбинка, но въпреки това момичетата изиграха много мача тактически правилно и само късмета ги лиши от победата.

Марти Иванов


Още за: Спортика   момичета   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар