Павката от Гоце Делчев лаконичен: Все още съм футболист на "червените"

17 януари 2017 15:27   1 коментар   5747 прочита


Часове след като ръководството на ЦСКА-София официално обяви, че се разделя с един от талантите си - Павел Головодов, младият футболист на "червените" от Гоце Делчев, заяви в ефира на "Канал 3", че все още е част от тима на Стамен Белчев.

"Прочетох нещата, които клубът е написал за мен. Не мога да коментирам дали са истина, или не. Аз все още съм футболист на ЦСКА. Ако има нещо официално, ще бъде оповестено на сайта", лаконичен бе Головодов.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че талантът на ЦСКА Павел Головодов повече няма да е футболист на ЦСКА-София. "Червените" вече разясниха своята гледна точка, разкривайки, че са разочаровани от действията на играча, наричайки ги "неморални" и "срамни".

Малко след това обаче се появиха още версии за раздялата. Една от тях е, че Павел е отказал днес да се качи на автобуса за Тетевен, където дубълът на ЦСКА-София ще проведе подготовка, пише Sportal.bg. Причината била, че играчът не е получавал заплата последните месеци, а на всичко отгоре отнесъл и солена глоба.

М. Иванов

1 коментар
17 Януари 2017 21:18 | Благоевград
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Павка ще те подкрепя по всички възможни от мен начини! Обади се в Гоцето в магазина за Ел. материали на истинския голям човек Куршумов или на човек с голямо сърце Тошо Радулов, или може и умната ми също колежка Катя Харизанова - попитай за ръководителя от Бл-д на общ обект /голям/.
Само ЦСКА и да продължим по историята след Паро!!! ЩЕ ТИ ПОМОГНА С КАКВОТО МОГА И АЗ КАКТО ЗНАМ! МЪЖ БЪДИ И ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕМ ТВОЙТА БОЛКА ЗАЩОТО СИ ТАЛАНТ!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар