От ръководството на Пирин "благодариха" на съдията Тодоров

22 май 2018 12:24   7 коментара   7924 прочита


Благодарим Ви, г-н Тодоров!

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изказва искрените си благодарности на съдийската бригада в мача реванш от плейаута за класиране на бараж за място в Първа Лига.

Благодарим Ви г-н Тодоров, най –вече на вас, за това, че имахте смелостта да определите съдбите на десетки футболисти, служители на клуба, и най-вече за това, че оставихте дълбока следа в сърцата и душите на верните привърженици на ОФК Пирин.

Благодарим Ви за безсънната нощ, за сълзите в очите на възрастни мъже, деца и жени.

Благодарим Ви, че показахте как с едно решение доказахте теорията на Едуард Лоренц за Ефетка на пеперудата.

Благодарим на всички съдийски бригади от Елита. За дузпата в София срещу Левски, за отменения гол във Варна, за дузпата в Бистрица, за още и още.

Благодарим Ви, че показахте на 250 деца от школата на ОФК Пирин, че не всичко зависи от тях, усърдието им в тренировките и спортната дисциплина.

Благодарим Ви, че ги мотивирахте да преследват мечтите си – да станат професионални футболисти, и всичко да зависи от тях на терена. Или пък, да станат рефери?

Благодарим Ви и до нови срещи по футболните терени. Дали?

П. Попов


Още за: ОФК Пирин   бригада   съдии   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
22 Май 2018 13:11 | Индзаги
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Кмета- крадец, Венко Попов, кучката, калинката-тъпото, това са виновниците за изпадането на пиринката. Разбира се и член на БФС.


22 Май 2018 14:38 | Другарски
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Индзаги написа: Индзаги

Виновен си ти, че вземаш за да си пишеш глупостите на нереализирали се политици. Щото ако не беше кмета нямаше и да помирише Пирин А група. Много ти е къса паметта драги ми Смехурко


22 Май 2018 15:05 | Владимир Кочев
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Ако не беше Общината нямаше и да помирише Пирин влизане в "А" група. Три години благодарение на Камбитов, който милее за отбора и не само за него, Пирин е в Първа лига. А че някои хорица със жалките си коментарчета се опитват да нагнетяват положението е съвсем различно. Жалките опити да се втълпи политическа нотка в ситуацията е повече от недостойна. Камбитов е бил, е и ще бъде един от най-верните привърженици на Пирин. Доказвал го е многократно!


22 Май 2018 15:24 | Don Domat
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Индзаги написа:Индзаги

На дудук свирил ли си? Ела да ти дам един, моят е е лесен с една дупчица само, както на съдията свирката дето си я навира в устенцата


22 Май 2018 16:16 | жител
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Владимир Кочев написа:
Ако не беше Общината нямаше и да помирише Пирин влизане в "А" група. Три години благодарение на Камбитов, който милее за отбора и не само за него, Пирин е в Първа лига.

Да, разбира се, така е... това беше план, предизборната му кампания за кмет, в момента, в който парите изчезнаха, Пирин вече не е нужен...


22 Май 2018 16:20 | Индзаги
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Който иска дудък да си остави координати, стана 17 общинските калинки си тръгват, сега няма кой да защитава във форума кмета-фелдшер- крадец.


22 Май 2018 16:21 | Индзаги
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Пари взимай майките ви на околовръстното драги ми герберасти.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар