ОФК Пирин стартира в елитните групи срещу пловдивски отбори

31 юли 2017 17:01   3203 прочита


ОФК Пирин ще стартира първенствата на Елитните 19 и 17 групи съответно срещу Ботев Пд. вкъщи и на Сокол Марково като гост. Наборите 99-2000 , които ще играят при най-големите, започват в уикенда 12-13.08, а по-малките на 19-20. Точен ден и час ще бъдат определени тази седмица.

В същото време юношите старша възраст на Пирин под ръководството на Васил Петров продължават да се готвят в Банско. Орлетата ще изиграят последната си контрола в сряда срещу ЦСКА - София, а след това се прибират вкъщи. 12- дневният лагер е осигурен от БФС и Министерството на спорта, като клуба не плаща нищо. Почти всички отбори от елитните групи до 19 и до 17 години и още 16 формации на клубове, участващи в Елитната група до 15 години провеждат пълноценна подготовка в Банско. Лагерите са напълно безплатни, освен отлични условия за тренировки, за тимовете има осигурени и по три контролни срещи. Отборите минават тестове за бързина, издръжливост и координация.

Четат им се лекции за новите правила във футбола и капаните на залаганията и черното тото. Имат и още една, много важна привилегия - могат да си поръчват пособия за тренировка, като например мрежи, врати, конуси и други. Елитните отбори до 19 години ще приключат с лагера в четвъртък, а в същия ден в Банско пристигат юношите до 17 години.

Марти Кирилов


Още за: Пирин   отбори   групи   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар