ОФК Пирин проведе годишен изпит за ДЮШ

07 юни 2015 12:40   7 коментара   10189 прочита


Днес на стадион  "Христо Ботев" в Благоевград се проведе редовния годишен изпит за място в школата на орлетата. Близо 70 деца от цялата област показваха умения в различни футболни аспекти, като жонглиране, спринт, слалом с топка, удари и т.н. Комисия по прием на децата бе треньорският екип на ДЮШ, начело с директора на школата Васил Петров.

През седмицата се очаква още деца да опитат късмета си при малките орлета, ако бъдат одобрени, защото треньорите са получили десетки обаждани за състезатели, които искат да се присъединят към най-добрата школа в югозапада. Най-вероятно, през следващия сезон, цели три гарнитури ще играят в най-елитните първенства на България, като талантите на Пирин ще имат възможност да мерят сили с водещите отбори в страната.

Димитър Христов


Още за: Пирин   изпит   ДЮШ   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
08 Юни 2015 11:04 | дддд
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Пълен провал..... толкова малко деца никога не е имало..... а кемат ни облъчва че ще развива школата, само че няма деца, трябва той и тасков да ритата в шокалата, ако тези треньрори не се размърдат малко по областта, школата ще умре, и крайно време е де са обединят с Иво Андонов, колкото и трудно да се работи с този..... все пак марката е Пирин


08 Юни 2015 11:29 | обективен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

дддд написа: крайно време е де са обединят с Иво Андонов, колкото и трудно да се работи с този.....

Видяхме и това обединение... много го интересува Андонов, нали сега той си лапа от всеки един юноша на Пирин, който е бил при него от това обединение. Сега при евентуална продажба и подписване на професионален договор, трябва и на Андонов да се плаща, а какво е дал той за юношите на Пирин !!


08 Юни 2015 11:39 | пародия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пълна пародия е този изпит. Васко ги умее тия неща, за пред хората и за пред управата прави изпит на децата, които от 4-5 години тренират в подготвителните групи, плащат си таксичките, а накрая си взима некви момченца, които той си решава и си ги налага, а тея дечица които са на всяка тренировка и от години плащат за това, покриват нормативите на подобни тестове, на тях само обещанията и надеждата, че някога ще играят. Всичко е пародия и е време вече да се промени схемата на мои -свои. Дано Венко Попов не се заблуди и той, като Петрунов и да стегне нещата, та школата отново да стане номер 1 в БГ. Кмета прави много за мъжкия отбор на Пирин, но явно не знае как стоят нещата в ДЮШ. Помислете ееей! Това засяга бъдещето на отбора.


08 Юни 2015 11:55 | ИмА ЛИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Докато се взимат рушветчета от треньочетата ще затъват и школа и отбор. Тотална чистка, с едно две изключения, и всичко ще си дойде на место. Докато не се изчистят некадърниците и лапачите ще е така..... Едно време имаше ред и дисциплина в школата, но и големи треньори, които даваха сърце и душа и децата ставаха футболисти. Примери много. А сега само паразити и заплатаджии, специалисти по всичко, но не и по футбол. Айде стига вече


08 Юни 2015 12:07 | не става бре не става
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пишете си тука а некой дали ви чете теа работи кой знае. Кучето си лае А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. Не очаквайте некой да го заболи за теа неща . Важното е че Пирин е в А- ТРУПА. Боли ги .....а за децата. Само се тупаме у гърдите вижте ни ние имаме нов интернат и добри условия. Нема лошо ама там некъде се губи връзката. Иначе защо ще докарват играчи от други отборчета да играят в Пирин. Защото немаме наши. Кой да ги направи? Нема кой. Разберете, че децата ни ги погубват в тая шуробадженашка школа.


08 Юни 2015 12:38 | футболист
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

дддд написа:дддд

Тихо бе, трай, че ако те пипна дето ей така си говориш.... Кмета помогна на отбора да влезе в "А'група, насърчаваше ни, нахъсваше ни, и на тези ще помогне, а ти не говори глупости, че туко виж сме се засекли някъде ;) Благодаря кмете за подкрепата


08 Юни 2015 14:49 | Емил Ангелов
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Това ще да е човека - треньор. В Локото им правеше сечено и за това не го обичаха, тренира ги здраво, не е подкупен... Браво за избора, кметът Камбитов си знае работата!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар