ОФК Пирин намери начин да закърпи бюджета

08 август 2017 12:59   4 коментара   7259 прочита


Таксите в ДЮШ се повишават с 5 лв.

Във връзка с интереса около решението таксите в ОФК Пирин ЕООД Благоевград да се повишат с 5 лв., ръководството на клуба внася следното уточнение, нужно след спекулациите в някои медии.

Откакто ОФК Пирин е общински клуб, това е първото повишение на такси. През 5-те си години на съществувание, таксите не са променяни, а бяха на базисна цена, определена въз основа акумулиране на разходите в школата.

В тези 5 години, школата на клуба отново се върна на подобаващото си място – водеща и най-желана за развитие на децата в югозапада. Възловите възрасти, тези в U15, U17 и U19, заиграха в най-елитните първенства на България, което от своя страна довежда до по-големи разходи. Бяха осигурени нови треньорски кадри с лицензи, които да подготвят талантите.

От две години насам, последният набор в ОФК Пирин, този който е старша възраст, е освободен от такси.

Политиката на клуба за развитие на собствени кадри неизменно включва заплащането на такси. Такива са практиките във водещи школи у нас и на запад.

ОФК Пирин винаги ще се стреми да е отворен към младите таланти от региона и да е добър пристан за всички желаещи и можещи да постигнат някакво ниво в играта футбол.

Марти Кирилов


Още за: ОФК Пирин   бюджет   ДЮШ   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
08 Август 2017 14:18 | ЦСКА- фен клуб
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Да не би Кмета-Крадльо да се е лишил от закуските си или от почивката си на Халкидики?


08 Август 2017 14:54 | Христов
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ЦСКА- фен клуб, за кой кмет говориш, че в момента Благоевград има такъв, на който му пука какво се случва с отбора. Ако същия не беше направил няколко важни стъпки, "Пирин" щеше да е в историята


08 Август 2017 16:24 | Фен
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Благоевград има отбор, за който като екипност, игра и фенове, много от така наречените отбори могат да мечтаят! Това е отбор, който върви напред и за първи път от дълго време има един изключителен треньор!


08 Август 2017 20:23 | Томи Каракостов
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

5 лева е смешен бонус на фона на огромните средства които са нужни за издръжката на тима в Елита. Кмета и екипа му нямада оставят ПИРИН да вегетира, доказали са го-така че само добри игри и напред, Радуканов е супер тренер. Само ПИРИН.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар