Оферта от чужбина спира благоевградските близнаци Цоневи за Стара Загора

11 юни 2016 15:10   5352 прочита


Трансферът на братята от Благоевград Радослав и Борислав Цоневи в Берое се бави. Причината близнаците още да не са подписали е, че са получили предложение от чужбина, което обмислят. Почти сигурно е, че 21-годишните халфове няма да останат в настощия си клуб Левски. Техните контракти изтичат в края на месеца и те не смятат да ги продължават.

Старши треньорът на заралии Александър Димитров е работил с двамата по време на престоя си начело на юношеските национали до 19 години. Той отлично познава характеристиките им и смята, че могат да бъдат полезни при изграждането на новия облик на отбора.

Радослав Цонев има 57 срещи за Левски във всички турнири, в които е вкарал 4 гола. Брат му Борислав, който на два пъти отсъства дълго време, след като скъса коленни връзки и на двете колене, е с 41 участия и 5 попадения за “сините”,  пише “Тема Спорт”, цитирани от "Спортал". Ситуацията с талантите следи и наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Костов. Той също е имал възможност да ги тренира, тъй като през сезон 2011/2012 работи с тях заедно на “Герена”.


Още за: цоневи   близнаци   трансфер   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар