Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Ќ—ј отмъкна звезда на —портика, замества € момиче от »спани€


10 януари 2019 10:45   7637 прочита≈дна от младите звезди на —портика яна …орданова вече ще играе за Ќ—ј. –одената в  юстендил състезателка напусна благоевградски€ клуб и от пролетта ще рита за шампионките. …орданова е национален състезател в отбора на Ѕългари€ за девойки до 17 години.

¬ —портика обаче бързо намериха нейна заместничка в лицето на ƒаниела ёзекчиева ко€то се прибра от »спани€. ƒани от —атовча и през последните н€колко месеца лекуваше травма. ќще едно момиче ще играе за —портика, това е Ћили Ѕирова, ко€то бе см€тана за една от бъдещите звезди на български€ женски футбол. Ѕирова имаше намерение да се занимава с треньорска дейност, но предпочете отново да облече екипа на —портика.

Ќа лини€ за втори€ полусезон са вени ƒони —ърбинска и ¬еси ћахлелиева. Ќай- опитната обаче ¬ероника √оцева все още има проблем с контузи€ в крака и ще пропусне началото на втори€ полусезон. ¬ същото време три момичета от —портика получиха повиквателни за лагер сбор на национални€ отбор за девойки до 17 години.

«дравка ѕарапунова, —илви€ ƒжалева и ћилена  араколева тр€бва да бъдат на разположение на национални€ селекционер “ро€н –адулов на 19-ти €нуари.

ћарти »ванов

ќще за: —портика  яна …орданова  Ќ—ј ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.