НСА отмъкна звезда на Спортика, замества я момиче от Испания

10 януари 2019 10:45   10819 прочита


Една от младите звезди на Спортика Яна Йорданова вече ще играе за НСА. Родената в Кюстендил състезателка напусна благоевградския клуб и от пролетта ще рита за шампионките. Йорданова е национален състезател в отбора на България за девойки до 17 години.

В Спортика обаче бързо намериха нейна заместничка в лицето на Даниела Юзекчиева която се прибра от Испания. Дани от Сатовча и през последните няколко месеца лекуваше травма. Още едно момиче ще играе за Спортика, това е Лили Бирова, която бе смятана за една от бъдещите звезди на българския женски футбол. Бирова имаше намерение да се занимава с треньорска дейност, но предпочете отново да облече екипа на Спортика.

На линия за втория полусезон са вени Дони Сърбинска и Веси Махлелиева. Най- опитната обаче Вероника Гоцева все още има проблем с контузия в крака и ще пропусне началото на втория полусезон. В същото време три момичета от Спортика получиха повиквателни за лагер сбор на националния отбор за девойки до 17 години.

Здравка Парапунова, Силвия Джалева и Милена Караколева трябва да бъдат на разположение на националния селекционер Троян Радулов на 19-ти януари.

Марти Иванов


Още за: Спортика   Яна Йорданова   НСА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар