Новите звезди на Спортика, 11-годишни футболистки надвиха НСА в София

14 ноември 2018 09:31   7046 прочита


Нова вълна футболистки попълва редиците на Спортика Благоевград. След звездите Евдокия Попадинова, Лиляна Костова, Криси Петрунова, Вени Дони Сърбинска, Вероника Гоцева, Веси Махлелиева и други, идва ред и на младите попълнения, които вече показаха зъби на турнира за момичета да 17 години в София.

Девойките на Спортика победиха НСА с 3:2 в първия мач от турнира. В редиците на благоевградския клуб имаше четири момичета на по 11- годишна възраст. Крупничанката Катерина - Мария Равначка, Ана Церовска и Елена Каменова от село Долно Осеново и благоевградчанката Петя Манова, се противопоставиха на по- големите каки от тима на спортната академия.

Силвия Джалева откри резултата в полза на Спортика, но домакините изравниха. Последва дузпа за нарушение срещу една от петокласничките, а от бялата точка точна бе Яна Йорданова. За 1:3 вкара Екатерина Иванова, а НСА стигна само до попадение за крайното 2:3. Момичетата на Гери Мазнева загубиха следващия мач с ЛП Суперспорт с 0:1, но загатнаха за голям потенциал.

Марти Иванов

 


Още за: Спортика   мач   НСА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар