Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

Ќещо нечувано се случва с Ѕербатов!


6 август 2018 12:07  6 коментара   24717 прочита¬ижте какви отча€ни опити прави 37-годишни€т ветеран от Ѕлагоевград


ƒимитър Ѕербатов прави отча€ни опити, но поне до момента те твърдо удр€т на камък. Ќападател€т се мъчи да си намери за последно нов отбор, като с отговорната задача се е заел мениджърът му ≈мил ƒанчев.

»мпресариото е направил нещо нечувано – предложил е благоевградчанина на над 10 отбора из цели€ св€т, разбра Ѕлиц от достоверни източници.

Ќещо повече – Ѕербо н€ма огромни финансови претенции, както бе допреди н€колко години.

“е са намалени с надеждата отн€къде да изскочи зайчето. 37-годишни€т ветеран даже е готов да разгледа оферти и от по-далечни дестинации като ўатите, япони€, та даже и  итай.

ѕрипомн€ме, че последни€т тим на Ѕербатов беше  ерала Ѕластърс. ћитко обаче не си тръгна с големи овации от индийски€ тим.

—ега той иска да поиграе още един сезон. Ќе успее ли да се уреди с отбор зад граница, вариантите са два. »ли ще облече екипа на н€кой български тим, или ще сложи край на дългогодишната си кариера.

„јко до кра€ на август или най-късно до средата на септември н€ма резултат, Ѕербо ще об€ви официално, че приключва с професионални€ си престой на терена”, твърд€т от обкръжението му.

ћ. »ванов

ќще за: ƒ. Ѕербатов  опити  отбор ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

6 август 2018 16:38 | bobi
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

и то€ е изпета песен, като кобрата :)


7 август 2018 00:00 | ......
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

Ќе ги мисли. ≈ййй, тези, които са изп€та песен от малки, не спират да коментират тези, които са постигнали успехи в живота си.


7 август 2018 00:19 | ћитака
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

≈ умрелчо тж€ е най добри€ футболис ма зависта в хората така се случи с него той и да не играе си оприл поколен€та и аз също ма ти къв си от каде си и кво ше прааш брат да го мислиш жив и здрав си


7 август 2018 10:38 | ”мрелчо
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

ћитака... щом си добре с парата... може да се върнеш в училище... поне до 2ри-3ти клас... имаш нужда ;


7 август 2018 11:25 | ўе пръдна
ќценка:
-4
 (
4
 гласа)

Oт ѕј–»∆ дo »—“јЌЅ”Ћ-думата е ј¬“ќ√ќЋ! Ћ»¬Џ–ѕ”Ћ, Ћ”ƒќ√ќ–≈÷, Ћ≈¬— », —≈ѕ“≈ћ¬–» »  ќѕ≈Ќ’ј√≈Ќ клатиха ги до забрава. ≈ћќ ги пра юнашки, а —“ќ»„ ќ¬ €де мишки. ќ„ќј с багер ги повози, „≈–Ќ» клеймо им сложи. 10 …озили мили ги направиха лигнарки и клюкарки. ƒ–»Ўј“ј ¬» «ј –» » —“≈ Ћ»“≈≈≈≈ —! Ќ€ма край, о н€ма, н€ма... “е причина Ѕългари€ да не отиде на ≈вро и ћондиал и се осираааа! »«ѕќ—»–јћ —≈ ¬ ”—“ј“ј Ќј “”Ќё,  ё–ƒј » ¬—»„ » ќ–јЌ∆≈¬ќ-„≈–¬≈Ќ» ƒ∆≈ЌƒЏ–»-ѕ–»ѕќ«Ќј¬ј„»...


13 август 2018 13:28 | ƒоброжeлатeл
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

 e го зeма у Ѕотeв ѕороминово, рeзeрва на  румe ∆ътио, да носи конуситe и бирата
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.