Нещо нечувано се случва с Бербатов!

06 август 2018 12:07   6 коментара   40859 прочита


Вижте какви отчаяни опити прави 37-годишният ветеран от Благоевград

Димитър Бербатов прави отчаяни опити, но поне до момента те твърдо удрят на камък. Нападателят се мъчи да си намери за последно нов отбор, като с отговорната задача се е заел мениджърът му Емил Данчев.

Импресариото е направил нещо нечувано – предложил е благоевградчанина на над 10 отбора из целия свят, разбра Блиц от достоверни източници.

Нещо повече – Бербо няма огромни финансови претенции, както бе допреди няколко години.

Те са намалени с надеждата отнякъде да изскочи зайчето. 37-годишният ветеран даже е готов да разгледа оферти и от по-далечни дестинации като Щатите, Япония, та даже и Китай.

Припомняме, че последният тим на Бербатов беше Керала Бластърс. Митко обаче не си тръгна с големи овации от индийския тим.

Сега той иска да поиграе още един сезон. Не успее ли да се уреди с отбор зад граница, вариантите са два. Или ще облече екипа на някой български тим, или ще сложи край на дългогодишната си кариера.

„Ако до края на август или най-късно до средата на септември няма резултат, Бербо ще обяви официално, че приключва с професионалния си престой на терена”, твърдят от обкръжението му.

М. Иванов


Още за: Д. Бербатов   опити   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
06 Август 2018 16:38 | bobi
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

и тоя е изпета песен, като кобрата :)


07 Август 2018 00:00 | ......
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не ги мисли. Еййй, тези, които са изпята песен от малки, не спират да коментират тези, които са постигнали успехи в живота си.


07 Август 2018 00:19 | Митака
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Е умрелчо тжя е най добрия футболис ма зависта в хората така се случи с него той и да не играе си оприл поколенята и аз също ма ти къв си от каде си и кво ше прааш брат да го мислиш жив и здрав си


07 Август 2018 10:38 | Умрелчо
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Митака... щом си добре с парата... може да се върнеш в училище... поне до 2ри-3ти клас... имаш нужда ;


07 Август 2018 11:25 | Ще пръдна
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Oт ПАРИЖ дo ИСТАНБУЛ-думата е АВТОГОЛ! ЛИВЪРПУЛ, ЛУДОГОРЕЦ, ЛЕВСКИ, СЕПТЕМВРИ И КОПЕНХАГЕН клатиха ги до забрава. ЕМО ги пра юнашки, а СТОИЧКОВ яде мишки. ОЧОА с багер ги повози, ЧЕРНИ клеймо им сложи. 10 Йозили мили ги направиха лигнарки и клюкарки. ДРИШАТА ВИ ЗАКРИ И СТЕ ЛИТЕЕЕЕКС! Няма край, о няма, няма... Те причина България да не отиде на Евро и Мондиал и се осираааа! ИЗПОСИРАМ СЕ В УСТАТА НА ТУНЮ, КЮРДА И ВСИЧКИ ОРАНЖЕВО-ЧЕРВЕНИ ДЖЕНДЪРИ-ПРИПОЗНАВАЧИ...


13 Август 2018 13:28 | Доброжeлатeл
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Кe го зeма у Ботeв Пороминово, рeзeрва на Крумe Жътио, да носи конуситe и бирата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар