Наказаха треньора на Спортика (Благоевград), ще гледа финала от трибуната

26 юни 2018 12:30   6325 прочита


Старши треньорът на ФК Спортика Благоевград Радослав Креснички бе наказан с лишаване от право да седи на скамейката за едни мач и глоба от 50 лева. Санкцията е наложена заради невъздържаното поведение на Креснички след полуфинала в турнира за купата на България при жените, който Спортика спечели след дузпи при гостуването си на Севлиево лейдис.

Според доклада на съдията, Радо е отправил обиди към длъжностните лица, афектиран от поредицата грешки в отсъжданията им. Заради наказанието наставникът ще изгледа от трибуната най- важния мач на Спортика за сезона, а именно финала в турнира срещу НСА. Той ще се играе в сряда от 17. 30 часа на Национална футболна база „Бояна“ в София.

Главен съдия на двубоя за трофея е Васимир Ел-Хатиб с асистенти Георги Минев и Димитър Добромиров, а четвърти рефер е Вангел Вангелов. Ел - Хатил е в ранглистата на ръководещите съдии във Втора професионална лига и би трябвало да се справи с нелеката задача. Това ще бъде трети сблъсък между шампионките НСА и Спортика в спор за трофея.

Предните два спечелени от столичанки, но в сряда момичетата на Спортика са амбицирани за първи успех над най- титулувания отбор у нас при жените.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар