Най-после! Орлето Станислав Костов впечатли Петър Хубчев

06 ноември 2018 08:57   4134 прочита


Благоевградчанинът Станислав Костов получи повиквателна за участие в националния отбор на България по футбол. Голмайсторът на Първа лига влезе в полезрението на селекционера Петър Хубчев и ще бъде част от групата за мачовете с Кипър и Словения.

Цели 13 гола вече има в актива си бившият футболист на Пирин, което е натежало при избора на Хубчев за оформяне на групата от нападатели. Голмайсторът на Левски Станислав Костов, който в момента се намира в добра форма е едно от двете нови имена в отбора. В тима се завръща родения в село Ключ Спас Делев.

Освен двамата групата на повиканите родени в Югозапада допълват Кристиян Малинов от Петрич, Николай Бодуров и Страхил Попов от Благоевград, Петър Занев от Копривлен, Васил Божиков от Гоце Делчев, Камен Хаджиев от село Кочан и Божидар Чорбаджийски, чийто корени са от село Микрево.

Селекционерът на "А" националния отбор на България Петър Хубчев обяви разширената група футболисти за мачовете от турнира Лига на нациите. Лъвовете гостуват в Никозия на 16. 11., а три дни по-късно приемат словенците на стадион "Васил Левски" в последния си мач от турнира.

Марти Иванов


Още за: Ст. Костов   участие   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар