Наджи Шенсой: „ОФК Пирин е пред изпит като клуб“

27 май 2016 13:53   3864 прочита


ОФК Пирин е като преди изпит в предстоящия двубой с Локомотив Пловдив утре, според старши треньора Наджи Шенсой. Орлетата излизат в последен мача за първенството, като вече си осигуриха участието в А група и за сезон 2016/17.

„Предстои ни последен мач, който е като изпит за клуба. Трябва да покажем, че ние сме отбор, който спазва регулярността на първенството и правилата на феърплей. Освен това искам и един дуел с втория по успех за пролетния сезон в А група треньор – Илиян Илиев, който преобрази Локомотив, но смятам, че е след мен в тази класация“, обясни шеговито Шенсой. “След като кокошката може да се похвали с кудкудякане преди да снесе яйце и аз мога да се похваля“, обясни в същия тон специалистът.

В духа на последната си редовна пресконференция, старши треньорът изказа и специални благодарности към кмета на община Благоевград Атанас Камбитов и към ОбС, за подсигурените материални условия, без които тимът нямаше да успее да реализира поставената цел – оставане в А група. Той благодари сериозно на футболистите за положените усилия, както и да феновете, като отчете и сериозната им „вина“ отново да бъде треньор на Пирин и да постигне успех.

За утрешния двубой с Локомотив Пловдив от състава отпадат контузените Даниел Младенов и Стилиян Николов.

Стадион Христо Ботев ще бъде частично затворен за утрешния двубой, като феновете ще могат да влизат от към главния вход и да се настаняват с първите два блока от сектор А. Мачът е с начален час 17:00.

Р. Андонов


Още за: Н. Шенсой   ОФК Пирин   клуб   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар