Наджи Шенсой няма спирка, отборът му без допуснат гол 465 минути

17 ноември 2016 10:31   1 коментар   9083 прочита


Бившият наставник на Пирин Наджи Шенсой спечели още едно дерби в шампионата на Македония с отбора на Пелистер. Косовският специалист обеща участие на Пелистер в евротурнирите и е на път да изпълни поетия ангажимент.

В мач от поредния 14 кръг на Първа лига на Македония Пелистер победи трудно с 1:0 Ренова и прибави нови три точки в актива си. Мартин Ковачев вкара единственото попадение в 39 минута. Вече 456 минути битолчани нямата допуснат гол във вратата си в шампионата.

Пелистер вече има 25 точки и е само на две от втория в класирането Шкендия. Работнички Скопие пък изостава на цели пет от битолчани. В селдващия кръг Пелистер отново е домакин на Шкепи, а Шкендия гостува на Македония. Убедителен лидер е Вардар с 34 точки и без загубен мач. След победата на Палистер, Шенсой заяви, че това е голяма победа в тежък мач.


Още за: Наджи Шенсой   отбор   гол   участие   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
18 Ноември 2016 10:37 | евала Венко, евала Иво
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Еми, така е. Вместо с Наджи сега да сме в първата шестица и да се бориме за първите места, сега се борим да не изпаднем. Да не говорим, че при сегашните съдийски гаври, Наджито нямаше да си мълчи и щеше да попилее и съдии, и Съдийска комисия и БФС.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар