Наджи Шенсой: Имаме нужда от 12-ия ни играч, подкрепете "Пирин" от трибуните

02 декември 2015 14:29   4995 прочита


 

С апел към феновете на Пирин започна днешната пресконференция на старши треньора на орлетата Наджи Шенсой, който изрази надежда, че футболистите ще бъдат сериозно подкрепени от трибуните в предстоящите три домакински мача до края на есенния полусезон.

“Изминаха доста мачове и сега, когато физическите възможности на отборите са изравнени, имаме наистина нужда от мощна подкрепа от трибуните. До края ни остават още три мача и ще се борим да вземем максималното от тях“, заяви Шенсой.
„Съперникът има доста сериозни имена като визитка в състава си и е един гладен за точки отбор след загубите в последните два кръга. Ще ни бъде доста трудно, но на тях отдаваме оптимален респект, не и повече от колкото заслужават. Ще се концентрираме върху това как да вземем трите точки“, обясни специалистът.

В състава на Пирин няма наказани състезатели, а до края на сезона няма да може да се разчита на Виячки и Бергонси, които се възстановят от операции.

Мачът утре е с начален час 17:30 часа, а билети за двубоя ще се продават сутринта в административната сграда на стадиона, а в 14:30 ще бъде отворена и касата на главния вход.

 


Още за: апел   фенове   орлета   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар