Наджи Шенсой и Пелистер се класираха за ¼ финал в турнира за купата на Македония

20 октомври 2016 10:07   9527 прочита


Гол от пряк свободен удар в 77 – та минута осигури класиране на Пелистер в следващата фаза на турнира за купата на Македония. В дебютния си мач начело на отбора от Битоля в турнира за купата, Наджи Шенсой претърпя загуба с 1:3 от домакина Ренова.

Попадението на чужд терен дело на Гоце Тодорвски осигури място на Пелистер в следващата фаза, където го очакват Победа, Шкупи, Силекс, Брегалница, Металург, Шкендија и Вардар. В пърата среща Пелистер спечели с 2:0 и с общ резултат 3:3 ще продължи в борбата за трофея. Домакините бяха по- активни през първата част и вкараха три безответни гола, като не само заличиха пасива от първата среща, но и излязоха напред в общия резултат. Попаденията бяха дело на Бурим Садики, Агрон Мемеди и Ненад Мишковски.

На почивката Наджи Шенсой взе необходимите мерки и след няколко пропуска през втората част, гостите все пак стигнаха до гол. Негов автор бе Гоце Тодорвски след точно изпълнение на пряк свободен удар. В неделя за Пелистер и Наджи Шенсой предстои гостуване на Брегалница Щип, в мач от първенството на Македония.

 


Още за: Наджи Шенсой   финал   турнир   купа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар