Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

Ќад 500 деца идват в Ѕлагоевград за ƒържавно лично отборно първенство по плуване


10 юли 2018 10:09   3210 прочитаЅлагоевград ще бъде домакин на ƒържавно лично отборно първенство по плуване за деца на 12 и 13-годишна възраст. —ъбитието ще се проведе от 13 до 15 юли в закрити€ 50-метров плувен басейн в спортен комплекс „ѕирин“. ќфициалното откриване ще бъде от 15:00 часа на 13 юли, а в 11:00 часа ще бъде дадена пресконференци€ в спортен комплекс „ѕирин“. —ъстезанието се организира съвместно с ќбщина Ѕлагоевград и Ѕългарска федераци€ плувни спортове.

¬ първенството участие ще вземат над 50 клуба от ц€лата страна с повече от 500 участници. “ова е първото състезание, което ще бъде проведено по нови€ формат, в който се обедин€ват двете възрасти.

√ол€ма част от спортните клубове са подали своите молби за лагери в Ѕлагоевград, които ще се проведат непосредствено преди състезанието.

—амо преди дни, медалистът от световното първенство за "ћладежи и девойки" в »ндианаполис (—јў) јнтъни »ванов и негови€т съотборник Ћюбомир ≈питропов, проведоха възстановителните си тренировки в плувното съоръжение в „кв. ≈леново“ .

—. —то€нов

ќще за: плуване  отбори  благоевград ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.