Националите загряха с "Марек" преди мача с Малта

14 ноември 2014 13:03   6234 прочита


Националният отбор на България загря с 3:0 преди важната евроквалификация с Малта тази неделя на “Васил Левски” по пътя към Евро 2016 година във Франция. “Трикольорите” на Любослав Пенев победиха в спаринг среща новака в “А” група Марек Дупница, предаде sportal.bg Контролата се състоя на Националния стадион в столицата при закрити врата. Попаденията за “лъвовете” отбелязаха трима от легионерите - Андрей Гълъбинов от дузпа, Ивелин Попов и Георги Илиев.

Играчите на Тенчо Тенев пък трябваше да правят неща, които футболистите на Малта правят по време на мачовете си, за да може "трикольорите" да се подготвят по-добре. Интересното е, че през септември националите отново играха с Марек преди първата квалификацията с Азербайджан в Баку (2:1) и също срещата бе при затворени врата. Тогава Владимир Гаджев и Илиян Мицански се разписаха за крайното 2:0 на “Васил Левски”, а след това беше постигнат и единственият ни успех до момента.

Последваха две загуби от Хърватия (0:1) и Норвегия (1:2), които бяха съпътствани и с лошо представяне, което отдалечи тима от първите две места. Победата над Малта в неделя е задължителна, за да може България да продължи да има реални шансове да стигне до третото място, даващо право на участие на бараж.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар