Национален вратар и бразилец подписаха договори с Пирин

16 февруари 2017 21:20   3 коментара   6055 прочита


Още двама нови футболисти подписаха договори с Пирин. Вратарят Благой Макенджиев и бразилския халф Лукаш вече официално са състезатели на благоевградския клуб. Националният страж се завръща в родния Пирин, след като игра за ЦСКА и Берое Стара Загора. Бразилецът Лукаш също ще носи зеленобялата фланелка.

Футболистът, който бе доведен в България от мениджъра Джери Перейра проведе зимна подготовка с орлетата в Турция и е впечатлил с изявите си треньорския щаб. С привличането на двамата, бройката на новите футболисти в Пирин е четири, плюс нов старши треньор. Това са Милен Радуканов и футболистите Аймен Суда, Иван Цветков, Благой Макенджиев и Лукаш.


Още за: вратар   договори   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
16 Февруари 2017 21:33 | Яяяяяя...
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

...Майкъл Джаксън


17 Февруари 2017 09:34 | Дада
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Пирин беше поне за малко най чистия отбор от страна на черни но
влахчето започна да ги води.
Комисионни, ах комисионни!!!!


24 Февруари 2017 12:48 | да ам не
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

сприяха кранчето от санирането фелма пропадане эапочва сега камбата и кучката посиягат към касичката на пирин и эаглавието на филма е на лице жалко на амбициоэните момчета но немислия че те не го очакваха те са подготвени, с такива управници нищо добро не ни очаква, днес протест пред общината утре феновете пред стадиона куче влачи камбитов харчи, после трениорът е виновен иэбиягъл е в Ц, С, К, А, след 3, 4, мача, радуканов е слаб наи чисти и добри камбита и кучката




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар