Младежките национали с втора победа в Сандански

19 декември 2014 17:22   4172 прочита


Младежкият национален отбор на България победи и във втората си контрола в Сандански, която бе играна днес следобед. Лъвчетата победиха експериментален състав на Славия, състоящ се основно от състезатели от школата на белите и играчи дошли на проби. Момчетата на ст. Треньора Антони Здравков се наложиха с 2:0, като и двете попадения паднаха през второто полувреме.

През първата част националите имаха сериозно преимущество, създавайки поне три опасни голови положения, но стражът на Славия Киров се намеси блестящо при удари на Гамаков и Василев. Минчев пък изпусна най-чистото положение, след като от няколко метра стреля с глава в стража на Славия.

През втората част националите заиграха по настървено и заслужено откриха с попадение на Бекир Расим, който повтори красивия си гол от сряда срещу Вихрен, матирайки вратаря на белите за 1:0 във 55-та минута. Второто попадение за България отбеляза Божилов в 64-та мин., след като завърши прекрасна многоходова комбинация с ефективен удар.

Срещата, която се явява може би последна в календарната година по българските терени, бе наблюдавана от много футболни хора, като отговорникът за юношеските отбори на България Емил Костадинов, президентът на Славия В. Стефанов, както и много треньори и футболисти от региона. На трибуните бе забелязан и старши треньорът на Пирин Йордан Самоковлийски, заедно с управителя на орлетата Николай Петрунов.

Димитър Христов


Още за: отбор   контрола   състав   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар