Международен съдия по футзал ще ръководи мача Септември - Дунав

22 октомври 2015 14:03   2 коментара   5376 прочита


Международният рефер по футзал и запален алпинист Борислав Колев ще бъде главен съдия на мача от 12 кръг на Б група, Септември Симитли - Дунав Русе. 35-годишният арбитър е в ранглистата на „Б“ група, служител е на НАП и има в кариерата си престижни наряди на полуфинали от Шампионската лига по футзал.

През 2014 година на мач от първенство по футзал на София, нанася удар с глава на футболист и му показва червен картон. На Арена Крупни в утрешния двубой на Борислав Колев ще му помагат Николай Георгиев и Иво Боев. Четвърти съдия е Васимир Ел – Хатиб. Добрата новина в лагера на Септември идва от факта, че всички футболисти са здрави и няма наказани състезатели.

Йордан Боздански ще може да разчита на всичките си футболисти, за мача срещу едни от лидерите в първенството, Дунав Русе. Проблемът около провеждането на срещата, може би ще дойде от проливният дъжд, който не спира да вали вече 15 часа.

Теренът в Крупник е наводнен, а поради тази причина днес футболистите ще направят последна тренировка на изкуственото игрище в Симитли. Ако валежите продължат и утре, най-вероятно мач няма да има.


Още за: рефер   футзал   картон   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
22 Октомври 2015 14:18 | БреХ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И кой точно е главният съдия???


22 Октомври 2015 15:00 | БреХ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кажете едно - "Благодаря! "




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар