Мароканец на проби в Пирин

06 март 2019 10:20   12 коментара   5775 прочита


ОФК Пирин започна подготовката си за важния мач с Ботев Гълъбово в събота. Орлетата гостуват на неутрален терен в Стара Загора, като двубоят ще се проведе на ст. Трейс Арена от 15:30.

Всички налични състезатели са в добро кондиционно състояние, като няма контузени и наказани.

От днес официално част от треньорския щаб е Станислав Бачев. Бившият състезател на Пирин, Литекс и Берое поема щафетата от Панталей Маникатов, който освобождава мястото поради лични причини.

От вчера с отбора тренира и холандецът от марокански произход Мохамед Aйнане, който играе като офанзивен полузащитник. Айнане е на 28 години и е юноша на АЗ Алкмаар, като за последно е играл в Телстар от първа дивизия на ниската земя. Мохамед е бил на проби в Берое и Черно море през 2013 година, но не е впечатлил с изявите си.

Марти Иванов


Още за: ОФК Пирин   подготовка   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
12 коментара
06 Март 2019 10:59 | Пиринец
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Това ръководство е за лудница, не плащат на нашите момчета, от 3 години всичко по читаво бяга от мизерията в отбора, а докарват играчи (или туристи) от Колумбия, Австралия, Мароко.


06 Март 2019 11:04 | Любо
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Така се точат общински пари. Схемите на тримата мускетари (кмета, кучката и Венко Попов) продължават


06 Март 2019 11:12 | Старата махала
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Безумие!


06 Март 2019 12:46 | луди хора
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

това ръководство е за лудница, ако ръководеха с техни пари. като ръководят с нашите, са за затовр. Марш на кмета-айдук и всички пишман айдуци около него.


06 Март 2019 12:57 | мокаро
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Мишоците пак излезнаха от дупките си. Стига плювате бе, сигурно сутрин като станете и погледнете в огледалото, започвате да се мразите и след това всичко друго ви е криво. Погледнете се първо вас, след това давайте оценки за другите. Големи тъпанари сте, ако сте фенове си подкрепяйте отбора и не се занимавайте с глупости да пишете по форумите! Само едни и същи си плювате, ( стара махала, пиринец, любо и още един двама, а може и един човек да е това и да си пише, колкото си иска). Някой недооценен талант или родител на такъв. Жалки сте !!


06 Март 2019 13:28 | Калоянчо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

От истината ли те заболя бе гербер-дупелизач?


06 Март 2019 15:37 | Василев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Камбитов се нареди до други гробокопачи на пиринката като Калъмбов, Галчев, Чомбе, Пирин сс, Наков и сие.


06 Март 2019 15:43 | Орлин махала
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Какъв дебил трябва да си, да изпуснеш добри играчи (като не им плащаш) с пиринско сърце, а да докарваш анонимници от цял свят. Венко, Златинов, кучки, кметчето-вън от Пирин.


06 Март 2019 16:38 | зрител
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

мокаро написа:Мишоците пак излезнаха от дупките си. Стига плювате бе, сигурно сутрин като станете и погледнете в огледалото, започвате да се мразите и след това всичко друго ви е криво. Погледнете се първо вас, след това давайте оценки за другите. Големи тъпанари сте, ако сте фенове си подкрепяйте отбора и не се занимавайте с глупости да пишете по форумите! Само едни и същи си плювате, ( стара махала, пиринец, любо и още един двама, а може и един човек да е това и да си пише, колкото си иска). Някой недооценен талант или родител на такъв. Жалки сте !!

Мокаро, прегледай се... Искам само да ти кажа, че в този труден етап в развитието на Пирин, на твоето мнение си само ти и роднините и близките на Златинов и сие... Изглежда се интересувате само от това, как да бъдете в играта... Не е нормално това, което се случва в Пирин, а ти най-добре като се погледнеш сутрин в огледалото, да си дадеш ясна преценка за това


06 Март 2019 17:50 | Гиби
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ти ЗРИТЕЛ, като си зрител не давай оценки, а подкрепяй отбора! Много се говори, ама никой не е дал и стотинка за Пирин, иначе имаме претенции, че сме голяма школа. Били сме някога, много отдавна през 80 и 90 години, след това всичко е много зле. Трябва да мине много време и да се налеят много пари, за да претендираме, че имаме наши добри футболисти! Много ви е лесно да говорите зад компютрите, мадурковци недни!


06 Март 2019 21:41 | Фен на Пирин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И на стадиона и във форума, ние поне имаме мнение, а герберски тролове няма нужда да ни съветват.


07 Март 2019 10:19 | зрител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Еееееей, Мончо, Гиби, мокаро или там, който и да си, не пропускаш да отговаряш не тези, които критикуват управлението на Пирин, много голяма активност, направо за завиждане. Ама то ясно е, че си от щаба на Дъбравска, некадърни и самовлюбени индивиди...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар