Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ћарек остана без изпълнителен директор


12 септември 2018 11:47   2163 прочита»зпълнителни€т директор на ћарек 1915, янек  ючуков напусна клуба. ѕричините за това са лични, об€ви сами€т той. „»мам нужда от почивка и повече време за семейството си”, сподели  ючуков.

„“ова, че вече не съм в клуба, не означава, че не съм част от ћарек. јз винаги ще си остана „марекчанин”. »скам да пожела€ на всички в клуба да продължат да работ€т упорито и да запишат още успехи. «апочнахме нещо хубаво и в€рвам, че път€т е правилен.”, допълни още  ючуков.

ќсвен изпълнителен директор в ћарек 1915 янек  ючуков бе треньор и на отбори от школата. “ой е и един от учредителите на ћарек 1915 през 2015 година.

ќще за: янек  ючуков  клуб  ћарек 1915 ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.