"Малките шампиони" и "Хлапетата" изиграха оспорвани мачове в Симитли

22 май 2016 15:35   5558 прочита


По случай празниците спортен клуб „Малки шампиони” от Симитли и „Хлапетата” от Петрич направиха двустранен приятелски турнир на малки врати на изкуственото игрище на ремонтирания стадион в Симитли. Два мача бяха изиграни в събота следобед между малките футболисти набор 2006-2007 на двата спортни клуба.

Първият двубой беше между децата набор 2006 година, в чието редовно време резултатът бе 2:2. След изпълнение на дузпи отборът на „Хлапетата” победи с 4:3 на „Малки шампиони”.

Вторият мач на набор 2007 също завърши при равен резултат 3:3. След дузпите „Хлапетата” победиха отново с 5:4. Въпреки проливният дъжд, децата дадоха всичко от себе си в срещите и за миг не почувстваха лошото време. На стадиона в Симитли се бяха събрали много зрители, които наблюдаваха срещите на децата дори и през ваканцията. Гол майстор на турнира бе Кристиян Бачев от отбора а „Хлапетата” с 4 реализирани попадения в редовното време, той игра в мачовете и на двата набора.

За спортните клубове на „Малки шампиони” и „Хлапетата” най- важно е забавлението и спорта, децата от двата клуба за пореден път доказаха, че спортът е здраве и избират правилния клуб. Точно поради тази причина Общинското ръководство продължава да изгражда спортни съоръжения и се грижи за здравето на децата.

М. Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар