М. Радуканов: "Не съм се чувал с ръководството на клуба, почваме по график на 21 юни"

12 юни 2018 12:53   6 коментара   14301 прочита


Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов се прибра от почивка в съседна Гърция и продължава да чака обаждане от ръководството на клуба, относно изхода на разговорите между управителя на дружеството Венко Попов и футболистите. На част от тях изтекоха трудовите договори с клуба, а на други ще приключат на 30 юни.

Няколко момчета вече се разделиха с Пирин. Тодор Траянов разтрогна с клуба по взаимно съгласие и вече е футболист на Ботев Враца, Румен Сандев премина в Арда Кърджали, а Аймен Суда се прибра във Франция, като най- вероятно ще продължи кариерата си в Белгия. Анди Рения влезе в казармата и също прекрати договора си с Пирин. Не е ясна съдбата на англичаните Конър Хендерсън и Фло Боджадж, като за първия има сериозен интерес от страна на Славия.

Ради Кирилов също си тръгва от благоевградския клуб, тъй като договорът ми изтича на 30 юни. Самият Радуканов е наясно с движението на футболисти в едната посока, но не се е чувал с никой от ръководството на клуба. Наставникът споделя за опасенията си, че от есента в Пирин основното ядро от футболисти ще бъде предимно юноши от школата. За сега в клуба остават Попев, Балгов, Чапов, Костов и Башлиев, който обаче е с контузия и не е ясно кога ще се възстанови напълно.

Марти Кирилов

6 коментара
12 Юни 2018 17:38 | фен
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Тежки времена за Пиринката се очертават....


12 Юни 2018 21:02 | кучките
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Честен кръст догодина обещаваме да върнем Пирин в А група, гласувахме си и 600 000 лева бюджет


13 Юни 2018 09:36 | skay
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Радуканов
питам се няма ли срам или достоинство в теб или след теб и потоп


13 Юни 2018 14:24 | жител
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

skay написа:
Радуканов
питам се няма ли срам или достоинство в теб или след теб и потоп

Радуканов ли е виновен бе..


16 Юни 2018 15:46 | Пирин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това мрънкало треньор след всеки мач унижаваше футболистите като говореше пред цела България как те се били раздали докрай но просто толкова си могат. Треньор Радуканов ти си много много по зле като треньор отколкото футболистите на пирин като футболисти. Като футболистите на Пирин са слаби ти защо им стана треньор - да те даеат по телевизията да се излагаш пред България и да изпълниш желанието на кмето
Пирин в Б група или може би сга требва да го откараш в В група. Такъв треньор като теб може да бъде всеки фен на Пирин. 2



16 Юни 2018 18:24 | Sky
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

не може да бъде описан по-добре




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар