Лошо! Благоевградчанинът Ст. Костов с травма, напусна лагера на националния

01 юни 2019 12:19   7357 прочита


Неприятна вест застигна новия национален селекционер на България Красимир Балъков. Легендарният плеймейкър на Етър (Велико Търново), Спортинг (Лисабон) и Щутгарт няма да може да разчита на услугите на голмайстора на Левски и Първа професионална лига Станислав Костов.

Топ реализаторът на майсторската ни група отпадна от лагера на "трикольорите" за предстоящите европейски квалификации срещу Чехия и Косово и следващата седмица, пише Pirinsport.com. Причината е контузия, установена от медицинския щаб, която няма да даде възможност на нападателя да вземе участие в двубоите следващата седмица.

Бившият играч на Пирин (Благоевград), ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Берое реализира 23 гола през настоящия сезон в Първа лига, като за първи път в своята кариера получи голмайсторския приз на родния шампионат. Именно силните изяви със синята фланелка му подсигуриха и така дългоочаквания дебют с националния екип - на 16 ноември 2018 година при равенството 1:1 като гост на Кипър в среща от турнира Лигата на нациите.


Още за: Ст. Костов   травма   лагер   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар