Крайъгълен камък за Пирин утре

17 април 2015 11:50   1 коментар   3941 прочита


Като много важен и стратегически бе определен мачът на ОФК Пирин в Стара Загора утре, когато орлетата се изправят срещу Верея в поредния кръг от първенството на Б ФГ. Старши треньорът на благоевградчани Йордан Самоковлийски бе категоричен на днешната си редовна пресконференция, че момчетата му с крайно мобилизирани и готови да вземат трите точки. „Нямаме проблеми от функционално естество, всички без Туджаров са на линия. Взимаме 19 човека на лагер в Стара Загора, там ще имаме една тренировка и не искаме да рискуваме. Познаваме силните и слаби страни на съперника и ще се опитаме да се възползваме от това. ”, заяви специалистът.

Попитан за коментар на съдийското назначение за двубоя, Самоковлисийски бе категоричен, че главният рефер Станислав Тодоров е един от водещите съдии в България, не случайно е международник и при всички положения ще се справи с мача.

В същото време утре Банско домакинства на преследвача Локомотив Г. Ор., като при евентуални победи за отборите от югозапада, орлетата може да дишат по-спокойно на второто място.

Димитър Христов


Още за: ОФК Пирин   орлета   първенство   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
17 Април 2015 14:43 | Митко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

След утре, Ботев ще го очакват в Сенокос, Марулево и Ощава..... Хайде Ботев, бат Дина си отива в Марек, свърши си работата отлично .....Селяните при селтаците, там им е мястото.... Помака Капчин в Господинци да прави помашка Република ...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар