Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

 ореец тренира националите в Ѕлагоевград за —ветовното в ћинск


15 август 2018 12:51   2125 прочита орейски€т майстор  им ”нг „ол провежда финални€ етап от тренировъчни€ лагер в Ѕлагоевград на национални€ отбор по “аекуон- до ITF за юноши и девойки. 12 състезатели ще участват на първенството на планетата в ћинск, Ѕеларус, което ще се проведе от 21 до 27 август. —ред избраниците на селекционера  им са двама състезатели на ‘олкън Ѕлагоевград,  ристи€н –анчов и јтанас ѕищалов.

“ренировките се провеждат в новата зала, в бившата казарма, където таекуондистите ще се пот€т здраво до недел€. Ѕългарски€т национален отбор е сред водещите в таекуондото не само в ≈вропа, но и на планетата. —ега очаквани€та на ръководството на федераци€та, в лицето на президента ћарио Ѕогданов, който също ще пътува за ћинск са за поне пет медала от първенството. «а Ѕеларус ще пътуват треньора “одор  озладеров и шефа на съдиите ¬ергилии —итнилски.

ћарти »ванов

ќще за: кореец  тренировки  национали ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.