Кондиционният спец Чудомир Чокаров претърпя тежко поражение с ФК Карабах, но се разходи в центъра на Лондон

13 септември 2017 15:09   1 коментар   5467 прочита


Благоевградският специалист по физическа подготовка Чудомир Чокаров бе част от щаба на ФК Карабах при визитата на отбора в Лондон, за мача с шампиона на Англия Челси в среща от турнира на Шампионската лига. Известният с прякора Чудото продължава да бъде част от щаба на шампионите на Азербайджан, но само за мачовете от Шампионската лига, като ще пътува с отбора за всички гостувания.

Първото от тях бе в Лондон, което завърши катастрофално за азерите, със загуба от 0:6. Поражението обаче не попречи на Чокаров да разгледа част от красотите на Лондон в компанията на своя шурей Станислав Джаров, който от години живее в столицата на Англия. Братът на съпругата на Чудото влезе в ролята на гид на своя гост и му показа Бъкингамския дворец и още няколко забележителности в центъра на града, по време на престоя на отбора на Острова.

За Чокаров ще се открият още две прекрасни дестинации до края на годината, покрай гостуванията на ФК Карабах. Жребият изпрати азерите в група с Челси, Рома и Атлетико Мадрид, което ще осигури на отбора и щаба да разгледат Рим и столицата на Испания.

Марти Кирилов

1 коментар
27 Ноември 2017 22:40 | Станислав Джаров
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Здравейте г-н Марти Кирилов. Имам само един въпрос и моля не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против вашата статия, но ми е много чудно как снимка от моя фейсбук се публикува без съгласието ми, при положение че не е постната във публик фолдер!???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар