Кобрата даде старт на Планинското рали "Гоце Делчев"

04 май 2019 16:51   6129 прочита


Стартира Планинско рали "Гоце Делчев". Дългоочаквания момент настъпи след административен и технически преглед на всички автомобили. Кубрат Пулев даде старт на състезанието. Боксьорът ни, който е официален претендент за световната титла в тежка категория, ще бъде не само специален гост на събитието. Той ще направи и шоу обиколка със състезателен автомобил. Навигатор на Пулев ще бъде един от най-известните автомобилни състезатели у нас - Румен Дунев. Двамата ще минат по трасето за официалното състезание.

48 пилоти са подали заявки за участие в планинското изкачване Гоце Делчев, 2-ри кръг от Националния шампионат. На линия са всички водещи пилоти. Сред тях са шампионът Юлиян Телийски от Дунев Рейсинг с Мицубиши Лансър Ево 9, Любен Каменов от Дамасцена Алба с Мицубиши Лансър Ево 8, Николай Златков (Проспийд) с Ауди S1 и Стефан Стоев от Ара Моторспорт със Силвър Кар EF10.

Планинско изкачване Гоце Делчев ще бъде първо състезание за сезона за Иван Влъчков с Хонда Сивик. Пилотът на Дамасцена Алба планира да участва в общо 3 състезания на планинско този сезон. Той ще кара и пълен сезон на писта в серия Туринг.

 


Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар