Кметът Апостолов: Все още в Септември (Симитли) не са провеждани разговoри за наставник

08 юни 2016 14:14   6 коментара   6951 прочита


 По повод появилата се публикация, че Антон Бачев е новият наставник на Септември (Симитли), кметът Апостол Апостолов заяви, че такова нещо няма.

„В публикацията няма нищо вярно“, заяви категорично Апостолов, като продължи, „тепърва ще бъде уточняван новият треньорски щаб на Септември (Симитли) след напускането на Тодор Киселичков по взаимно съгласие. Все още в клуба не са провеждани такива разговри, а чак когато те станат реалност ще се мисли и за селекция, която ще бъде съгласувана с новото треньорско ръководство“ , допълни още той.

Апостолов поясни, че все още не се знае в коя група ще играе отборът, имайки предвид, че единствено стадионите на Септември и Нефтохимик отговарят на абсолютно всички изисквания за участие във висшата лига. “Така че Симитли може да има достатъчно отбори в „А“ група за следващия сезон и ще имаме възможност да си избираме на кой отбор да симпатизираме“, завърши изявлението си Апостолов.

М. Иванов


Още за: Ап. Апостолов   щаб   напускане   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
08 Юни 2016 14:57 | кукер сити
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Този селски кмет-тупан най-добре да коментира какви мерки ще предприема за оздравяване на финансите на община Симитли, която върви към фалит, а не за селектирането от кол и въже отборче с мераците му за лицензиране във висша лига. Истината е че много голяма част от парите на общината изтичат именно през кметския мерак за професионален футболен отбор, но с реални възможности за игра в В окръжна селска лига. И да вземе плешко да се самоопредели най-накрая кмет ли е или футболен съдия-меценат. Но ние много добре си знаем, че и за двете неща ама никак не го бива. Наздраве.


08 Юни 2016 20:20 | 123
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

кукер сити написа:кукер сити

"Истината е че много голяма част от парите на общината изтичат именно през кметския мерак за професионален футболен отбор, но с реални възможности за игра в В окръжна селска лига. "
И СЕ ПОЯВЯВАТ В ТОТО ФИШ!!!


08 Юни 2016 20:54 | Таската
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

мафиот.....


09 Юни 2016 07:55 | ХА ха сити
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Снимката кърти миФки. Е кажи, че не гледа самодоволно дебилно ..


09 Юни 2016 10:50 | чико
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Хора, защо тая злоба бе? Поли си е поли!


09 Юни 2016 13:24 | кукер сити
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

чико написа:
Хора, защо тая злоба бе? Поли си е поли!


... и като си е поли, та какво? Или по точно, именно. Не е ли крадлив, лъжлив, върти путурко, пияница, некадърен като кмет, женкар, и да не изреждаме всичките му "хубави" качества. Ако не се беше добрал до кметското столче, колко щеше да струва? Същия бльон, само че без пари и костюм. Келеш отсекъде.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар