Ива Уорън: "Следим Пирин от три години и точно сега е момента да започне съвместна работа"

17 юни 2019 13:18   11 коментара   20965 прочита


Само преди броени дни световноизвестният инвестиционен посредник „Емирейтс Уелт” и ОФК Пирин Благоевград подписаха договор за реклама. Договорът е с едногодишен срок, но е първата стъпка към едно по-добро бъдеще за орлетата.

Водеща фигура в състоялото се партньорство е г-жа Ива Уорън, родом от Благоевград, наследствен привърженик на „орлетата”, дъщеря на бившия състезател на ФК Пирин и ФК Ботев Благоевград – Димитър Дацев. Днес на първата тренировка на клуба Ива Уорън бе сред присъстващите на стадион Христо Ботев и даде отговор на въпроси отнасящи се до бъдещето на клуба.

Г- жо Уорън в какво се изразява партньорството между Пирин и представляваната от Вас „Емирейтс Уелт”?

Партньорството се изразява в едни рекламен договор, който със срок от една година. Нашето желание обаче той да продължи във времето, да речем, три, пет или дори десет години. надаваме се да бъде не само рекламно, но и официално спонсорство, за едни дълъг период.

Какви са финансовите параметри на договора?

Финансовите параметри по договора, ще имаме възможност на малко по- късен етап. Сега най- важното нещо за нас е да стабилизираме клуба, заедно с ръководството и с помощта на община Благоевград. В началото може би на месец септември ще обявим по- голяма част от финансовите параметри.

Вие къде искате да видите Пирин, с помощта на вашата финансова помощ?

Да говорим за А група този сезон е много рано. Нашата основна цел е стабилизиране във Втора лига и класиране на едни по- челни позиции.

Запознати ли сте с финансовото състояние на клуба към този момент?

Да, ние наблюдаваме клуба повече от три години и решихме, че точно сега е момента да започнем работа с Пирин. Имаме големи надежди, че нещата ще се получат и това да се превърне в едно изключително партньорство. Ние сме на мнение, че Пирин е клуб с огромно наследство, с една история която би трябвало да продължи напред и то в положителна посока. Това че отбора имаше проблеми през миналия сезон е минало и сега гледаме оптимистично към бъдещето.

Партньорството включва ли и развитие на ДЮШ на Пирин?

Да категорично, защото децата са едни от най- важните елементи в развитието на едни футболен клуб. мисля че те са нашето бъдеще и това на благоевградския клуб. 

Марти Иванов


Още за: договор   реклама   ОФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
11 коментара
17 Юни 2019 14:03 | Операция Сом
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Хахаххаха. Иве защо се хвана на този капан? Ще береш голям срам да знаеш. И тази година едвам ще кретаме!


17 Юни 2019 14:39 | Никола
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

След изборите тази българска фирма със звучно арабско име внезапно ще загуби интерес към спонсориране и сътрудничество с ОФК Пирин.


17 Юни 2019 14:49 | Пирин
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Лекетата с коментарите почнаха


17 Юни 2019 15:13 | Никола
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Визираш себе си, нали аграр? Истината боли, герберски мишлета.


17 Юни 2019 16:45 | Фен
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Браво Ива, всички истински привърженици на Пирин сме с теб! А тия, които не са стъпили на стадиона, но иначе коментират да си затварят лайнените усти!


17 Юни 2019 20:15 | пунта мара
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

е с тоя главоч телезов ли ще драпате нагоре бе..... аман от смешници, СС комици


17 Юни 2019 22:33 | Иван Василев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Най важното нещо в развитието на един клуб е школата-децата са бъдещето: УСПЕХ


18 Юни 2019 00:05 | Никола
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Така е, школата е важна, а спонсорството е част от схемата на герб-да спечелим. местните избори.


18 Юни 2019 00:14 | Никола
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Фирма пунта мара:)


18 Юни 2019 11:34 | кари
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Мишоците започнаха с изтърканите си заучени фрази! За първи път се случва нещо толкова добро за футбола в Благоежград и вие започнахте с глупостите, поинтересувайте се малко, това е световна фирма, която няма нищо общо с политика, а е се занимава изцяло с финанси. Имайте търпение, хубавите неща стават бавно. Като с лиценза, имало проблем няма да вземе Пирин лиценз, пък той издаден още в началото на юни. Хейтърите не спат, но вече стават жалки! САМО ПИРИН


18 Юни 2019 13:01 | Никола
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Няма хейт, има истина, тя е следната-футболисти, треньори и служители имат да взимат по 2-3 заплати, клуба дължи на нои и бфс няколко стотин хиляди лева, този спонсор е българска фирма нямаща нищо общо с ОАЕ, ще даде смешна сума за един професионален футболен клуб и до зимата няма и да има помен. Истината понякога боли.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар