Й. Самоковлийски към орлетата: Не подценявайте противника "Раковски", стегнете се

12 септември 2014 12:17   1 коментар   5961 прочита


Да не се подценява ФК Раковски призова старши треньорът на ОФК Пирин Йордан Самоковлийски на редовната си пресконференция преди мача на орлетата утре. Благоевградчани излизат срещу един от сочените за аутсайдери тимове, които обаче се оказаха корав съперник в последните си двубои и дори победиха Пирин Разлог с 3:0.

”Имаме проблеми с контузиите, след като почти със сигурност Башлиев и Костадинов ще бъдат съхранени, а с Туджаров ще разполагаме чак на пролет” обясни специалистът.

Той обясни още, че целта пред треньорския щаб по време на подготовката за двубоя е била да внуши на подопечните си, че Раковски не е тим за подценяване и трябва да бъдат максимално мобилизира, да се раздават оптимално и ефективно, за да излязат победители с три точки в актива.

Самоковлийски не пропусна и изтегления тежък жребий за купата на България, който отреди Пирин да срещне Литекс, като обясни, че в този мач отбора ще мери сили с един от най-силните отбори в България, което ще е добра възможност да се види нивото на зелените. „ Мачът с Литекс идва в една седмица между два други важни двубоя от първенството, но независимо от приоритети и ситуацията ще излезем и борим с тях”, заяви още той. От клуба заявиха още, че са разговаряли в ПФЛ, която администрира турнира за купата България, като са подчертали, че стадион Христо Ботев разполага с изкуствено осветление и желанието е мачът да се играе извън работно време, за да може повече привърженици да присъстват на стадиона.

Димитър Христов

1 коментар
12 Септември 2014 16:20 | А стига бе
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Струмско и Еленово послужиха като бариера, за да не влезете по навътре в Джумаята и да ни правите боклук във
дворовете. Орлета сме. МЕР НЕ ЗНАЕШ ГУМ ДЕКА Е.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар